Mijn Autokopen.nl

12 Suzuki autotests en reviews gevonden

 1. Suzuki Jimny: ouderwets plezier

  Review Suzuki Jimny 1.5 Stijl

  Autotest 20 december 2018 Tekst: Bob Kroese

  Bruine modderspetters vechten tevergeefs met de zwaartekracht en zakken langzaam over de bumper naar beneden. De glanzend zwarte lak is voor een groot deel bruin gekleurd. Op de portieren, de motorkap en zelfs het dak zit een vies, bruin laagje. De ruitenwissers vegen nog wat restjes troebel water van de voorruit, maar al snel lopen er weer vieze druppels op het schone glas. De Suzuki Jimny zag er nog nooit zo goed uit.

  Lees meer
  Tags: suzuki jimny
 2. Suzuki Swift: hitmachine

  Review Suzuki Swift 1.2 SHVS Stijl

  Autotest 1 mei 2017 Tekst: Elco van der Meer

  De Suzuki Swift bestaat al sinds de jaren ’80. De Amerikaanse zangeres Taylor, met dezelfde achternaam, was toen nog niet eens geboren. In beide gevallen kleeft de naam Swift op een succesformule die volle zalen trekt. De nieuwste Suzuki Swift moet met ’n fris nieuw uiterlijk, een bijzonder laag gewicht en nieuwe motoren het succes prolongeren. Zal de Swift opnieuw een hit zijn? Deze test wijst het uit.

  Lees meer
  Tags: suzuki swift
 3. Suzuki Ignis: verrassingsei

  Review Suzuki Ignis 1.2 Stijl Smart Hybrid Intro

  Autotest 18 december 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Suzuki ververst zijn modelgamma voortvarend, waarbij zowel bekende als nieuwe namen hun opwachting maken. De Ignis is zo’n bekende naam die nu opnieuw inhoud krijgt. De nieuwe Ignis opereert, net als broer Baleno, op de grens van het A- en B-segment. De Baleno is hierbij de rationele keuze, terwijl de Ignis daarbovenop moet imponeren met z’n charme. Kom maar op!

  Lees meer
  Tags: suzuki ignis
 4. Suzuki S-Cross: Suzuki heeft er een neus voor

  Review Suzuki SX-4 S-Cross 1.0 BoosterJet High Executive

  Autotest 21 augustus 2016 Tekst: Elco van der Meer

  De Suzuki SX-4 S-Cross gaat nu zo’n 3 jaar mee. De verkoopcijfers zijn prima, maar het segment van de compacte SUV’s gaat ‘viraal’. De vernieuwde S-Cross komt dan ook geen moment te vroeg. Suzuki voorziet de nieuweling van een spraakmakende neuspartij, waarachter twee gloednieuwe turbomotoren gekozen kunnen worden.

  Lees meer
  Tags: suzuki sx4 s-cross
 5. Suzuki Baleno: licht en praktisch

  Review Suzuki Baleno 1.0 Boosterjet High Executive

  Autotest 20 juli 2016 Tekst: Jan Westerhof

  De Suzuki Baleno is een nieuwe auto met een oude naam. Zo’n 20 jaar geleden verkocht Suzuki de Baleno in Nederland succesvol als driedeurs hatchback, vierdeurs sedan en vierdeurs stationcar. De kakelverse Baleno wordt uitsluitend als vijfdeurs hatchback gebouwd.

  Lees meer
 6. Suzuki Vitara: extra light

  Review Suzuki Vitara 1.6 Diesel High Executive

  Autotest 9 juni 2015 Tekst: Gregory Weller

  De Suzuki Vitara is terug in een compleet nieuw gedaante. Suzuki gebruikt de ijzersterke naam voor zijn nieuwste model, dat niet langer een terreinwagen is.

  Lees meer
 7. Suzuki Celerio: Alto 2.0

  Review Suzuki Celerio 1.0 Exclusive

  Autotest 26 maart 2015 Tekst: Jan Westerhof

  Al decennialang is de Suzuki Alto een begrip. De kleine Japanner was altijd een van de goedkoopste auto’s van Nederland, zowel qua aanschafprijs als gebruikskosten. Inderdaad, wás. Maar geen nood. Want de Alto mag dan verleden tijd zijn, de Celerio neemt het stokje over. En dat is een soort van Alto 2.0, want de voordelen zijn gebleven.

  Lees meer
  Tags: suzuki celerio
 8. Suzuki Swift: vrolijk 'om' naar huis

  Review Suzuki Swift 1.2 Exclusive

  Autotest 24 augustus 2014 Tekst: Elco van der Meer

  Houd je van een niet-alledaagse auto in het B-segment? Dan kan deze Suzuki Swift je vast bekoren. Zijn uiterlijk is een belangrijk aankoopargument, de verouderde motor was dat niet. Suzuki lijkt dat nu door te hebben voorzag de 1,2-liter van een hogere compressieverhouding.

  Lees meer
 9. Dubbeltest Chevrolet Trax en Suzuki SX4 S-Cross

  Value for money in de marge

  Autotest 19 oktober 2013 Tekst: Gregory Weller

  Zowel de Suzuki als Chevrolet heeft een nieuwe, compacte SUV in de showroom staan: de SX4 S-Cross en de Trax. Deze nieuwkomers concurreren op value for money. Een goede reden voor een dubbeltest.

  Lees meer
  Tags: chevrolet trax suzuki sx4 s-cross dubbeltest
 10. Suzuki Swift Sport

  Rallyproef

  Autotest 11 juni 2012 Tekst: Jan Westerhof

  In reclame-uitingen gebruiken autofabrikanten hun race- en rallysuccessen te pas en te onpas, maar Suzuki scandeert haar sportieve escapades nauwelijks. Onterecht, want op het circuit heeft de Suzuki Swift coureurs naar grote hoogten gebracht en in de rallywereld zijn de Japanners evenmin onbekenden.

  Lees meer
  Tags: suzuki swift