27 Toyota autotests en reviews gevonden

 1. Toyota Prius Plug-in Hybrid: voor ons land

  Review Toyota Prius Plug-in Hybrid Business Plus

  Autotest 14 oktober 2017 Tekst: Bob Kroese

  Lieve minister van Financiën, ze waren u een doorn in het oog, de plug-in hybrides. U beloofde lage bijtelling aan leaserijders, maar ze gaven u er niks voor terug. In plaats van minder, veroorzaakten de zware en onzuinige stekkerhybrides juist méér CO2-uitstoot. De reden: ze worden te weinig opgeladen. De lage bijtelling voor stekkerhybrides heeft u vakkundig de nek om gedraaid. Ik wil u vragen om een uitzondering te maken. Voor de Toyota Prius Plug-in Hybrid.

  Lees meer
  Tags: toyota prius hybride
 2. Toyota Yaris: gewaagd veilig

  Review Toyota Yaris 1.5 VVT-i Design Red

  Autotest 14 april 2017 Tekst: Bob Kroese

  Het gaat goed met de Toyota Yaris. Elk jaar worden er meer exemplaren verkocht en daarom mag de huidige generatie nog even mee, maar niet zonder een nieuwe neus en een technische update.

  Lees meer
  Tags: toyota yaris
 3. De nieuwe Ford Focus:

  Ontdek ‘m op Autokopen.nl

  De Ford Focus biedt veel meer technologie, ruimte en veiligheid met minstens zoveel rijplezier als je van Ford gewend bent.

  Alles over de nieuwe Focus Prijzen en uitvoeringen Zoek een Ford-dealer
 4. Toyota C-HR: gokken zonder risico

  Review Toyota C-HR 1.2 Turbo Dynamic

  Autotest 1 januari 2017 Tekst: Bob Kroese

  Betrouwbaar, degelijk, vooruitstrevend. Allemaal termen die altijd al van toepassing waren op Toyota. Maar de grote baas van het merk miste ziel in zijn auto’s. Akio Toyoda wil dat Toyota’s ook spannend zijn. Om te zien, maar ook om te rijden. De nieuwe Prius was het eerste model dat is ontwikkeld volgens de nieuwe filosofie en nu volgt de C-HR.

  Lees meer
  Tags: toyota c-hr
 5. Toyota Hilux: voor vriend en vijand

  Review Toyota Hilux 2.4 D-4D Xtra Cabine Van Professional

  Autotest 13 december 2016 Tekst: Elco van der Meer

  De Toyota Hilux is misschien wel de meest gewaardeerde auto ter wereld. In ons straatbeeld zie je 'm sporadisch, want hij duikt pas op wanneer er grotere belangen spelen.

  Lees meer
  Tags: toyota hilux bedrijfswagen
 6. Toyota Proace Verso: persoonlijke aanval

  Review Toyota Proace Verso Medium 1.6 D-4D 115 pk

  Autotest 28 september 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Toyota werkt hard aan een comeback op de bedrijfswagenmarkt, met de nieuwe Proace als belangrijkste spil. Maar er is méér, want naast de gesloten bestelauto Proace levert Toyota ook personenuitvoeringen. Ik mag alvast proeven aan de Proace Verso – de op één na meest luxe personenbus in het gamma.

  Lees meer
 7. Toyota RAV4 Hybrid: schone geneugten

  Review Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Executive Business

  Autotest 21 juni 2016 Tekst: David Joost Kamermans

  De ideale SUV beschikt over tenminste deze drie geneugten: vierwielaandrijving, veel ruimte en trekkracht. Voor dat laatste kan je het best een koppelrijke dieselmotor kiezen, maar Toyota laat met de vernieuwde RAV4 zien dat het ook anders kan.

  Lees meer
  Tags: toyota rav4
 8. Toyota Prius: beter dan ooit

  Review Toyota Prius Dynamic

  Autotest 28 april 2016 Tekst: Niels van der Weiden

  Met 20 jaar ervaring in hybridetechniek op zak vindt Toyota dat de Prius wel wat meer expressie verdient. Waarvan akte, want deze vierde generatie Prius stapt uit de betrekkelijke anonimiteit met een bijna extreme vormgeving. En de techniek? Ook die is weer op een hoger niveau gebracht.

  Lees meer
 9. Toyota Avensis: veilige keuze

  Review Toyota Avensis Touring Sports 1.6 D-4D-F Lease Pro

  Autotest 19 juni 2015 Tekst: Elco van der Meer

  De facelift van de Toyota Avensis aan de buitenkant is ingrijpend, maar er is meer. Als bestuurder kijk je namelijk uit over een geheel nieuw dashboard. Ook de veiligheidsuitrusting is geactualiseerd. Het is Toyota menens: met de nieuwe Avensis wil ze opnieuw scoren in de middenklasse, onder andere met de 1.6 diesel met 20 procent bijtelling.

  Lees meer
 10. Toyota Yaris: de betere Aygo?

  Review Toyota Yaris 1.0 VVT-i Lounge

  Autotest 24 oktober 2014 Tekst: Niels van der Weiden

  In zijn jongste gedaante heeft de Toyota Yaris weliswaar een grote mond, maar in werkelijkheid is het een heel bescheiden auto. En daar is helemaal niets mis mee. Tijd om de proef op de som te nemen met de lichtste motor en een luxe uitrustingsniveau.

  Lees meer
 11. Toyota Aygo: feestneus

  Toyota Aygo 1.0 VVT-i x-wave

  Autotest 6 augustus 2014 Tekst: Niels van der Weiden

  In de basis is het nog steeds hetzelfde eenvoudige autootje, maar de nieuwe Toyota Aygo wisselt zijn berekenende karakter in voor een wat feestelijkere inborst.

  Lees meer