Mijn Autokopen.nl

29 Toyota autotests en reviews gevonden

 1. Toyota Yaris GRMN: de lat hoog gelegd

  Review Toyota Yaris GRMN 1.8 VVT-i

  Autotest 14 september 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Weinig merken denken zó in uitersten als Toyota. Het merk omarmt hybridetechnologie, neemt afscheid van de dieselmotor en heeft een hondsbetrouwbaar en vooral wat braaf imago. Heel af en toe bewijzen de Japanners dat het ook anders kan. De GT86 is zo’n uitspatting en een heftige Supra is aanstaande. Ook voor normale modellen ziet de toekomst er rooskleurig uit sinds Toyota belooft om rijbeleving belangrijker te maken. Om je alvast warm te maken is er nu de gelimiteerde Yaris GRMN. Ga je mee?

  Lees meer
  Tags: toyota yaris
 2. Toyota Aygo: maakt een lange neus

  Review Toyota Aygo 1.0 VVT-i X-Cite

  Autotest 24 juli 2018 Tekst: Elco van der Meer

  Met zo’n 8.000 stuks per jaar is de Toyota Aygo een van de best verkochte auto’s van Nederland. Hij staat in 2004 aan de wieg van een nieuwe generatie supermini’s en veroorzaakt een ware hausse. Andere fabrikanten volgen pas jaren later en een paar jaar geleden werd het trio rigoureus vernieuwd. Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van een toppositie heeft Toyota zijn kleinste model recent herzien. Toyota belooft legio verbeteringen,

  Lees meer
  Tags: toyota aygo
 3. Toyota Prius Plug-in Hybrid: voor ons land

  Review Toyota Prius Plug-in Hybrid Business Plus

  Autotest 14 oktober 2017 Tekst: Bob Kroese

  Lieve minister van Financiën, ze waren u een doorn in het oog, de plug-in hybrides. U beloofde lage bijtelling aan leaserijders, maar ze gaven u er niks voor terug. In plaats van minder, veroorzaakten de zware en onzuinige stekkerhybrides juist méér CO2-uitstoot. De reden: ze worden te weinig opgeladen. De lage bijtelling voor stekkerhybrides heeft u vakkundig de nek om gedraaid. Ik wil u vragen om een uitzondering te maken. Voor de Toyota Prius Plug-in Hybrid.

  Lees meer
  Tags: toyota prius hybride
 4. Toyota Yaris: gewaagd veilig

  Review Toyota Yaris 1.5 VVT-i Design Red

  Autotest 14 april 2017 Tekst: Bob Kroese

  Het gaat goed met de Toyota Yaris. Elk jaar worden er meer exemplaren verkocht en daarom mag de huidige generatie nog even mee, maar niet zonder een nieuwe neus en een technische update.

  Lees meer
  Tags: toyota yaris
 5. Toyota C-HR: gokken zonder risico

  Review Toyota C-HR 1.2 Turbo Dynamic

  Autotest 1 januari 2017 Tekst: Bob Kroese

  Betrouwbaar, degelijk, vooruitstrevend. Allemaal termen die altijd al van toepassing waren op Toyota. Maar de grote baas van het merk miste ziel in zijn auto’s. Akio Toyoda wil dat Toyota’s ook spannend zijn. Om te zien, maar ook om te rijden. De nieuwe Prius was het eerste model dat is ontwikkeld volgens de nieuwe filosofie en nu volgt de C-HR.

  Lees meer
  Tags: toyota c-hr
 6. Toyota Hilux: voor vriend en vijand

  Review Toyota Hilux 2.4 D-4D Xtra Cabine Van Professional

  Autotest 13 december 2016 Tekst: Elco van der Meer

  De Toyota Hilux is misschien wel de meest gewaardeerde auto ter wereld. In ons straatbeeld zie je 'm sporadisch, want hij duikt pas op wanneer er grotere belangen spelen.

  Lees meer
  Tags: toyota hilux bedrijfswagen
 7. Toyota Proace Verso: persoonlijke aanval

  Review Toyota Proace Verso Medium 1.6 D-4D 115 pk

  Autotest 28 september 2016 Tekst: Elco van der Meer

  Toyota werkt hard aan een comeback op de bedrijfswagenmarkt, met de nieuwe Proace als belangrijkste spil. Maar er is méér, want naast de gesloten bestelauto Proace levert Toyota ook personenuitvoeringen. Ik mag alvast proeven aan de Proace Verso – de op één na meest luxe personenbus in het gamma.

  Lees meer
 8. Toyota RAV4 Hybrid: schone geneugten

  Review Toyota RAV4 2.5 Hybrid AWD Executive Business

  Autotest 21 juni 2016 Tekst: David Joost Kamermans

  De ideale SUV beschikt over tenminste deze drie geneugten: vierwielaandrijving, veel ruimte en trekkracht. Voor dat laatste kan je het best een koppelrijke dieselmotor kiezen, maar Toyota laat met de vernieuwde RAV4 zien dat het ook anders kan.

  Lees meer
  Tags: toyota rav4
 9. Toyota Prius: beter dan ooit

  Review Toyota Prius Dynamic

  Autotest 28 april 2016 Tekst: Niels van der Weiden

  Met 20 jaar ervaring in hybridetechniek op zak vindt Toyota dat de Prius wel wat meer expressie verdient. Waarvan akte, want deze vierde generatie Prius stapt uit de betrekkelijke anonimiteit met een bijna extreme vormgeving. En de techniek? Ook die is weer op een hoger niveau gebracht.

  Lees meer
 10. Toyota Avensis: veilige keuze

  Review Toyota Avensis Touring Sports 1.6 D-4D-F Lease Pro

  Autotest 19 juni 2015 Tekst: Elco van der Meer

  De facelift van de Toyota Avensis aan de buitenkant is ingrijpend, maar er is meer. Als bestuurder kijk je namelijk uit over een geheel nieuw dashboard. Ook de veiligheidsuitrusting is geactualiseerd. Het is Toyota menens: met de nieuwe Avensis wil ze opnieuw scoren in de middenklasse, onder andere met de 1.6 diesel met 20 procent bijtelling.

  Lees meer