Mijn Autokopen.nl

5 Toyota Prius autotests en reviews gevonden

 1. Toyota Prius Plug-in Hybrid: voor ons land

  Review Toyota Prius Plug-in Hybrid Business Plus

  Autotest 14 oktober 2017 Tekst: Bob Kroese

  Lieve minister van Financiën, ze waren u een doorn in het oog, de plug-in hybrides. U beloofde lage bijtelling aan leaserijders, maar ze gaven u er niks voor terug. In plaats van minder, veroorzaakten de zware en onzuinige stekkerhybrides juist méér CO2-uitstoot. De reden: ze worden te weinig opgeladen. De lage bijtelling voor stekkerhybrides heeft u vakkundig de nek om gedraaid. Ik wil u vragen om een uitzondering te maken. Voor de Toyota Prius Plug-in Hybrid.

  Lees meer
  Tags: toyota prius hybride
 2. Toyota Prius: beter dan ooit

  Review Toyota Prius Dynamic

  Autotest 28 april 2016 Tekst: Niels van der Weiden

  Met 20 jaar ervaring in hybridetechniek op zak vindt Toyota dat de Prius wel wat meer expressie verdient. Waarvan akte, want deze vierde generatie Prius stapt uit de betrekkelijke anonimiteit met een bijna extreme vormgeving. En de techniek? Ook die is weer op een hoger niveau gebracht.

  Lees meer
 3. Dubbeltest Toyota Prius Plug-in en Opel Ampera

  Inpluggen maar!

  Autotest 1 maart 2013 Tekst: David Joost Kamermans

  Een babyblauwe Prius en een een Apple-witte Ampera strijden om de gunst van de leaserijder.

  Lees meer
 4. Toyota Prius Executive Business

  Synoniem voor hybride

  Autotest 7 september 2012 Tekst: David Joost Kamermans

  De Toyota Prius lijkt synoniem te staan voor ‘hybrideauto’. De Prius is wereldwijd een begrip, door velen geliefd en door sommigen verguisd. Het is allemaal te danken aan gedurfd pionierswerk en het elektrificeren van de verbrandingsmotor heeft ontzettend veel navolging gekregen.

  Lees meer
 5. Toyota Prius 1.8 HSD Dynamic

  Hybride voor iedereen

  Autotest 11 september 2009 Tekst: Bob Kroese

  Het is de geslaagde evolutie van een revolutionaire auto. Toch roept de Prius bij veel mensen nog vragen op: hoe zit dat met de levensduur van die accu’s? Rijdt dat nog een beetje? Hoe praktisch is zo’n hybride? En misschien wel de meest gestelde vraag: maakt hij zijn fraaie verbruiksbeloftes waar? Allemaal vragen waarop deze rijtest met de Prius 1.8 Dynamic een antwoord geeft.

  Lees meer