Mijn Autokopen.nl

5 Volkswagen Polo autotests en reviews gevonden

 1. Volkswagen Polo: spel met nieuwe regels

  Review Volkswagen Polo Beats 1.0 TSI 95 pk

  Autotest 12 mei 2018 Tekst: Elco van der Meer

  De regels voor het Polo-spel zijn al sinds de introductie van het model, in 1975, hetzelfde. Polo lijkt misschien op Golf, het is geen Golf. In 2018 groeit de Polo nog verder en lijkt hij meer op een Golf dan ooit. Of hij echt wedijvert met zijn grote broer zoek ik uit – met een rijtest.

  Lees meer
  Tags: volkswagen polo
 2. Volkswagen Polo BlueMotion: spaardiesel in de herkansing

  Review Volkswagen Polo 1.4 TDI BlueMotion

  Autotest 8 oktober 2014 Tekst: Jesse Kraal

  Als ik de vernieuwde Volkswagen Polo BlueMotion ophaal bij de importeur, krijg ik een folder mee die trots meldt 'De nieuwe Polo'. Bij de vernieuwde Polo BlueMotion is vooral het innerlijk dat telt.

  Lees meer
 3. Volkswagen Polo BlueGT

  Ouderwets betaalbaar

  Autotest 27 maart 2013 Tekst: Anton van der Wulp

  Volkswagen komt met de Polo BlueGT, die met cilinderuitschakeling en 140 pk een mooie combinatie van sportiviteit en zuinigheid belooft te zijn. En met een vanafprijs van 20.650 euro en 20 procent bijtelling is ‘ie nog eens ouderwets betaalbaar ook.

  Lees meer
 4. Volkswagen Polo 1.2 TDI BlueMotion Comfortline

  Spaarvarken op wielen

  Autotest 25 juli 2010 Tekst: Jelmer Staal

  14 procent bijtelling voor de zakelijke rijder is een sterk verkoopargument maar echt bijzonder is dat je voor de Volkswagen Polo BlueMotion geen wegenbelasting hoeft te betalen. En je tankt de Polo vol voor iets meer dan een euro per liter. Het is een spaarvarkentje op wielen. Wat staat daar tegenover?

  Lees meer
 5. Volkswagen Polo 1.4 16v Highline

  Serieuze jongen

  Autotest 23 oktober 2009 Tekst: Bob Kroese

  Bijna volkomen rust heerst er in het interieur van de Volkswagen Polo wanneer ik met 120 km/u over de A9 rijd. De voorganger haast zich naar de rechterbaan wanneer de grove neus van de Polo zich in zijn binnenspiegel meldt. Met de nieuwe Polo valt niet te spotten, meer dan ooit probeert hij een alternatief te zijn voor de Golf.

  Lees meer
  Tags: volkswagen polo polo volkswagen