Mijn Autokopen.nl

Jumbo Familie Racedagen driven by Max Verstappen

Formule 1-demonstraties, stunts en vier racewedstrijden

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

's werelds meest talentvolle F1-jonkie Max Verstappen speelt de hoofdrol tijdens de Familie Racedagen op Circuit Park Zandvoort. Naast Formule 1-demo's en stunts worden vier racewedstrijden verreden.

De belangrijke rol die Max Verstappen krijgt op de Jumbo Familie Racedagen heeft 'ie zelf verdiend. In de korte tijd dat hij in de Formule 1 racet heeft hij de wereld, ook ervaren coureurs, verbaasd met spectaculaire inhaalmanoeuvres. Ook stond hij al meerdere keren na afloop van een Grand Prix op het podium.

In het weekend van 20 en 21 mei mag Max zijn vele Nederlandse fans live laten zien wat 'ie kan. Hij neemt daarvoor een F1-bolide van z'n team Red Bull Racing mee waarmee hij enkele spectaculaire demonstraties uitvoert. Een van de gelukkige bezoekers wint een Meet & Greet met het racetalent. 

Overige activiteiten

Er staan voor de Familie Racedagen meer demonstraties, inclusief bijzondere stunts, op het programma. Ook worden vier racewedstrijden verreden. Dat zijn de GT & Prototype Challenge (een aan de Supercar Challenge gerelateerde serie), het Touring Car Championship Benelux, de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux en de Boss GP Series. Laatstgenoemde brengt Formule-auto's ('Big Open Single Seaters') aan de start uit bijvoorbeeld de IndyCars, World Series by Renault en Superleague Formula. 

BOSS GP (foto: BOSS GP)

En nee, de kinderen gaan zich niet vervelen. Want als ze geen zin meer hebben om naar de races te kijken kunnen ze zich vermaken op het springkussen, in het reuzenrad of op de kartbaan. Tijdens de Familieracedagen treden artiesten en DJ's op.

Gratis tickets

Voorafgaand aan het evenement kunnen bezoekers bij sponsor Jumbo supermarkten sparen voor gratis entreebewijzen. Ook de duinkaarten zijn (alleen) via een speciale Jumbo-actie verkrijgbaar. En dan is er nog die ene geluksvogel, die vóór 13 mei een ticket aanschaft en de Meet & Greet met Max Verstappen wint: zijn of haar toegangsbewijs krijgt een upgrade naar een Vip-arrangement. Vip-kaarten zijn ook te bestellen à 199 euro. Naast catering en toegang tot de vip-galerij bieden deze bijvoorbeeld ook de Boss GP Gridwalk.

Wanneer:
20 en 21 mei 2017
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 25,00 (dagkaart) of € 45,00 (weekend) voor alleen de F1-paddock; € 40,00 (dagkaart) of € 70,00 (weekend) inclusief tribune. Kinderen van 5 tot 12 jaar 50 procent korting.
Meer informatie:
www.circuitzandvoort.nl/

Nu op voorraad

Tags: zandvoort