Mijn Autokopen.nl

Autosalon van Brussel 2018

Steeds meer vermaak op de European Motor Show Brussels

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Helaas, ons land kent niet langer de AutoRai. Maar in buurland België is de Autosalon van Brussel verre van uitgespeeld. Bezoek de autobeurs die steeds meer vermaak voor het hele gezin biedt.

In België zijn er nog volop merken die hun nieuwste modellen op 'het salon' tonen: Mazda, Toyota, Hyundai, Citroën, Tesla, Volvo, Peugeot, Jaguar en Mercedes-Benz zijn een aantal in Brussel aanwezige autobouwers. Opel pakt flink uit met alle nieuwe Insignia-uitvoeringen en natuurlijk de Grandland X. Ook exclusieve auto's van Rolls-Royce, Ferrari, Maserati en McLaren kun je van dichtbij bewonderen. Deze worden aangevuld met enkele conceptcars (onder meer de Peugeot Instinct en Skoda Vision E), autogerelateerde producten en motorfietsen.  

#WeAreMobility

Van donderdag 18 tot zondag 21 januari vindt in de Brussels Expo het bij de beurs horende symposium #WeAreMobility plaats. Nieuwe stedelijke mobiliteitsoplossingen komen aan de orde, van autodelen en intelligentie parkeersystemen tot drones en hoverboards. Voor de beursbezoeker is het leuk dat je dit soort vehikels mag uitproberen op de testpiste. 

Peugeot Instinct Concept

Ook voor kids zijn volop activiteiten te beleven. Uitgerust met een rugzakje vol leuke spulletjes leggen zij de Kids Tour af op de Salon Kids!. Tegen de achtergrond van de film Cars 3 zijn videogames beschikbaar, verder karts en trapauto's. Ook kunnen de kinderen aan wedstrijden deelnemen en prijzen winnen. 

Verdere activiteiten

Aan de volwassenen is eveneens gedacht. Voor het eerst is een van de 'expositiepaleizen' gewijd aan autogerelateerde kunstwerken en juwelen. De demonstraties van freestyle motorrijder Samuele Zuccali, BMX-er Adam Kun en Trial-fietser Vincent Hermance beloven spectaculair te worden. Bij de Circus Trial Tour worden de tribunes in vuur en vlam gezet en zullen bij durfals zeker in de smaak vallen.  

Wanneer:
12 tot en met 21 januari 2018
Openingstijden:
Door de week van 11.00 tot 19.00 uur, in het weekend van 10.00 tot 19.00 uur. Nocturnes tot 22.00 uur.
Plaats:
Brussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel
België
Prijs:
€ 13,25 (kinderen van 6 tot 12 jaar € 7,25). Diverse kortingen mogelijk, evenals trein combi-ticket
Meer informatie:
autosalon.be/nl

Nu op voorraad

Tags: expositie