Mijn Autokopen.nl

Antwerp Classic Car Event

Event en twee lokale toerritten rondom vertrek Tour Amical

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Rondom het vertrek van oldtimers voor de Tour Amical wordt jaarlijks het Antwerp Classic Car Event georganiseerd, compleet met twee lokale toertochten. 

De voorbereidingen voor de internationale rally Tour Amical vinden plaats in Brasschaat, ten noordoosten van Antwerpen. In het Park van Brasschaat worden de oldtimers op trucks geladen voor vertrek, een spektakel dat drie dagen duurt. Op vrijdagavond 4 mei is de tijdelijke 'Classic Car Village' uitsluitend op uitnodiging toegankelijk, maar iedereen kan het Antwerp Classic Car Event gratis bezoeken op 5 en 6 mei. 

Je kunt zien hoe de aan de Amical-rit deelnemende auto's worden geïnspecteerd, op het podium gepresenteerd en vervolgens geladen. Maar er zijn in het weekend meer klassieke auto's te bezichtigen, in totaal worden zo'n duizend stuks verwacht. Vanaf circa 9.30 zal een deel vertrekken voor een toertocht, vanaf 16 uur worden deze op het Classic Car Event terugverwacht. 

Antwerp Classic Car Event

Twee lokale toerritten

Op zaterdag 5 mei wordt de Antwerp Classic Tour verreden. Mocht je willen meedoen: de kaartleesrit staat open voor oldtimers die een bouwjaar vóór 1998 hebben. Inclusief catering, roadbook enzovoort kost deelname 250 euro per auto, per equipe van twee personen. Dezelfde tocht kan op zondag verreden worden. Dan vindt ook de Antwerp Grand Tourisme Tour plaats, voor GT's zoals Ferrari's, Porsches en Lamborghini's. Deelnemen kan à 180 euro per auto met twee personen. 

Wanneer:
5 en 6 mei 2018
Openingstijden:
zaterdag en zondag van 8.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Park van Brasschaat
Brasschaat
België
Prijs:
gratis
Meer informatie:
acce.be/

Nu op voorraad