Mijn Autokopen.nl

Dutch Nascar Fan Day 2018

Team Mustang Center Nederland aanwezig met beauties

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ford Mustang 50th Anniversary Cobra Jet

Ook in Nederland valt Nascar racing te zien. Na afloop samen met andere fans de Amerikaanse seizoensfinale kijken maakt het extra bijzonder.

De Raceway Venray, ook bekend als Circuit De Peel, is de plek waar de Dutch Nascar Fans Day 2018 plaatsvindt. Je beleeft er de Amerikaanse soort autoraces die je anders alleen maar op tv ziet. Live is het natuurlijk veel leuker. 

In de middag komen de Nederlandse en Belgische coureurs uit de Nascar Whelen Euro Series in actie, het Europese stock-car racing. De tweede serie die aan start komt is minstens zo spektaculair, het LMV8 Oval Series-racing. 

De Fan Day gaat 's avonds gewoon door. Want op deze zondag 18 november wordt op de Homestead-Miami Speedway de seizoensfinale verreden van de Amerikaanse Nascar en die valt op een groot scherm op de Raceway Venray te volgen. Samen met andere fans kijken, hoe leuk kan het worden?

En dan hebben we nog niet alles verteld. Overdag kun je (tegen betaling) dankzij 'ride alongs' meegenomen worden naar de racewagens op de paddocks. Er is gelegenheid om foto's te nemen en met de coureurs te praten. Ook de showcars van autoclub Team Mustang Center Nederland zijn de moeite van het bezichtigen waard. Tot slot: de Dutch Nascar Fan Day 2018 is gratis. Thuisblijven is geen optie.

Wanneer:
18 november 2018
Openingstijden:
van 12.00 tot 24.00 uur
Plaats:
Raceway Venray
Peelweg 47
5813 AD Ysselsteyn
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.facebook.com/events/229407357840927/

Nu op voorraad

Meer Ford 1 tweedehands auto