Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Aston Martin

 1. Aston Martin Vantage 2018

  Fotoreportage

  Aston Martin heeft zojuist de nieuwe Vantage V8 onthuld. Dat gebeurt niet zo vaak, de vorige generatie dateerde alweer van 2005. We vertellen je alle nieuwtjes.

  Toon 11 foto's
  Tags: aston martin vantage
 2. Aston Martin Vanquish Zagato familie

  Fotoreportage

  Aston Martin heeft de Aston Martin Vanquish Zagato Volante onthuld. Samen met de vorig jaar gepresenteerde Coupé en de nog te verschijnen Volante Speedster en Shooting Brake vormt deze de nieuwe Zagato-familie.

  Toon 14 foto's
 3. Aston Martin Vanquish Zagato Coupé

  Fotoreportage

  Zagato heeft de body van de Aston Martin Vanquish bijna geheel naar eigen inzicht hertekend. De nieuwe panelen zijn gemaakt van koolstofvezel en geven de Vanquish een exclusieve aanblik.

  Toon 17 foto's
 4. Autosalon Genève 2016 - Aston Martin DB11

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Aston Martin presenteert op zijn kleine stand in Genève groot nieuws: de DB11, de langverwachte opvolger van de DB9. Met een opvallend nieuw ontwerp trekt het merk veel bekijks op de autoshow.

  Toon 14 foto's
 5. Aston Martin Vanquish Volante 2015

  Fotoreportage

  Aston Martin heeft de Vanquish Volante vernieuwd. Je ziet slechts subtiele veranderingen maar daarvoor zijn een aantal behoorlijke ingrepen gedaan.

  Toon 15 foto's
 6. Genève 2015: Aston Martin DBX Concept & Vulcan

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Aston Martin tovert op de autosalon van Genève een bijzondere primeur uit zijn hoge Engelse hoed: de DBX Concept. Dit studiemodel is een bijzondere kruisbestuiving van een sportcoupé en een SUV.

  Toon 16 foto's
 7. Aston Martin V12 Vantage S

  Fotoreportage

  Aston Martin heeft de V12 Vantage flink verbeterd en noemt ‘m V12 Vanage S. Met 573 pk is het de snelste ‘reguliere’ Aston Martin ooit.

  Toon 17 foto's
 8. Aston Martin CC100 Concept

  Fotoreportage

  Afgelopen week reed de Aston Martin CC100 zijn eerste officiële ronde bij de 24 Uur van Nürburgring, nu hebben we een mooie verzameling foto's van dit jubileummodel. Met vintage look maar klaar voor de toekomst.

  Toon 19 foto's
 9. Aston Martin Vanquish

  Fotoreportage

  Ja, de meeste informatie hadden we al. Maar een setje fraaie foto’s liet op zich wachten. Maak opnieuw kennis met de Aston Martin Vanquish met deze nieuwe afbeeldingen.

  Toon 27 foto's
 10. Aston Martin V12 Vantage Roadster

  Fotoreportage

  Terwijl Aston Martins nieuwe V12-model al klaar staat verschijnt van de ‘oude’ V12 Vantage ‘nog even’ een Roadster. Maar we klagen niet, wat is er mooier dan een cabriolet met V12-motor?

  Toon 19 foto's