Fotoreportages Audi

 1. Audi Q2

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Los van de kleur is de Audi Q2 best een opvallende auto. Rechte lijnen overheersen nog altijd, maar ze zijn creatief gebruikt. Kijk maar eens naar de vouwen die in het achterportier zitten, dat soort frivoliteit zal je niet snel op een A4 aantreffen.

  Toon 27 foto's
  Tags: audi q2
 2. Audi A5 Coupé

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  De Audi A5 Coupé is helemaal nieuw. De geteste A5 is 40 pk sterker en 50 kg lichter dan zijn voorganger. Duidelijk naar de sportschool geweest, dus.

  Toon 35 foto's
  Tags: audi a5 coupé
 3. (Advertorial)
 4. Audi Q5

  Fotoreportage

  Het design van de nieuwe Q5 is volgens Audi sportiever en stoerder dan dat van het uitgaande model. Met diverse ‘lines’ en uitvoeringen is het uiterlijk verder aan te kleden.

  Toon 39 foto's
  Tags: audi q5
 5. Audi Q7 e-tron

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Grote SUV’s zijn niet meer maatschappelijk geaccepteerd, vandaar dat de Audi Q7 er nu behoorlijk gedistingeerd en iets compacter uitziet. Met zijn pompeuze grille maakt de neus nog steeds indruk, naar achteren toe wordt de vormgeving steeds bescheidener.

  Toon 44 foto's
  Tags: audi q7
 6. Autosalon Parijs 2016 - Audi Q5

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Audi heeft op de autosalon van Parijs het doek afgehaald van de nieuwe generatie Q5. De auto is volgens de laatste Audi-mode vernieuwd, en dat betekent dat de wijzigingen subtiel zijn.

  Toon 10 foto's
  Tags: audi q5 autosalon parijs 2016
 7. Audi Q2

  Fotoreportage

  Audi opent binnenkort de orderboeken voor de nieuwe compacte SUV Q2. De vanafprijs bedraagt 28.990 euro, voor de Q2 met 1.0 TFSI benzinemotor met 116 pk.

  Toon 36 foto's
  Tags: audi q2
 8. Audi A5 en S5

  Fotoreportage

  Hier zijn nieuwe Audi Audi A5 en zijn snelle broertje, de S5. De nieuwe generatie A5 lijkt in grote lijnen op zijn voorganger, maar elk paneel van de auto is nieuw.

  Toon 29 foto's
  Tags: audi a5
 9. Audi TT RS Coupé en Roadster 2016

  Fotoreportage

  De Audi TT RS Coupé en TT RS Roadster die vandaag in Beijing zijn onthuld zijn de sterkste TT-uitvoeringen ooit. Bijna 60 pk is er, ten opzichte van de vorige generatie, bijgekomen.

  Toon 13 foto's
 10. Audi TTS Roadster

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Het ontwerp van de de Audi TT mag al 20 jaar herkenbaar zijn, de techniek is volledig nieuw. Gewoon omdat het kan test ik de (voorlopig) snelste uitvoering met open dak: de TTS Roadster.

  Toon 36 foto's
  Tags: audi tts roadster
 11. New York 2016: Audi R8 Spyder

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Terwijl buiten de zon schijnt, onthult Audi in het Javits Center in New York de nieuwe R8 Spyder. Hij komt alleen met V10-motor.

  Toon 12 foto's