Fotoreportages Audi

 1. Autosalon Genève 2018 - Audi A6

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Audi presenteert op de autosalon van Genève de nieuwe A6. Er staat slechts een exemplaar op de stand van het merk, dus het is dringen geblazen bij de nieuwe limousine.

  Toon 19 foto's
 2. IAA Frankfurt 2017 - Audi Aicon Concept

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Naast de Elaine Concept heeft Audi op de IAA Frankfurt 2017 ook de Aicon gepresenteerd. Die staat een stuk verder af van de realiteit, maar is wel erg mooi.

  Toon 8 foto's
 3. (Advertorial)

  Hoge inruilwaarde op Jeep Compass

  Tot 3.000 euro voordeel bij Mobility Group Haaker

  Jeep-dealer Mobility Group Haaker geeft tijdelijk tot 3.000 euro inruilvoordeel. De compleet uitgeruste Jeep Compass is al verkrijgbaar vanaf 30.990 euro.

  Ontdek jouw voordeel!
 4. IAA Frankfurt 2017 - Audi Elaine Concept

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Audi pakt groots uit op de IAA in Frankfurt, met maar liefst twee concept cars. De Elaine Concept is de meest serieuze van de twee.

  Toon 9 foto's
 5. Audi Q5

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Wij testen de gloednieuwe Audi Q5. Met scherpere looks, een nog mooier interieur en nieuwe techniek maakt de auto op papier al indruk, hier lees je alles.

  Toon 40 foto's
  Tags: audi q5
 6. Audi S5 Sportback

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Dé reden om voor een Audi A5 Sportback te kiezen in plaats van een A4 Limousine wordt meteen duidelijk als je de auto ziet.

  Toon 34 foto's
  Tags: audi s5 sportback
 7. Audi Q2

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Los van de kleur is de Audi Q2 best een opvallende auto. Rechte lijnen overheersen nog altijd, maar ze zijn creatief gebruikt. Kijk maar eens naar de vouwen die in het achterportier zitten, dat soort frivoliteit zal je niet snel op een A4 aantreffen.

  Toon 27 foto's
  Tags: audi q2
 8. Audi A5 Coupé

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Audi A5 Coupé is helemaal nieuw. De geteste A5 is 40 pk sterker en 50 kg lichter dan zijn voorganger. Duidelijk naar de sportschool geweest, dus.

  Toon 35 foto's
  Tags: audi a5 coupé
 9. Audi Q5

  Fotoreportage

  Het design van de nieuwe Q5 is volgens Audi sportiever en stoerder dan dat van het uitgaande model. Met diverse ‘lines’ en uitvoeringen is het uiterlijk verder aan te kleden.

  Toon 39 foto's
  Tags: audi q5
 10. Audi Q7 e-tron

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Grote SUV’s zijn niet meer maatschappelijk geaccepteerd, vandaar dat de Audi Q7 er nu behoorlijk gedistingeerd en iets compacter uitziet. Met zijn pompeuze grille maakt de neus nog steeds indruk, naar achteren toe wordt de vormgeving steeds bescheidener.

  Toon 44 foto's
  Tags: audi q7
 11. Autosalon Parijs 2016 - Audi Q5

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Audi heeft op de autosalon van Parijs het doek afgehaald van de nieuwe generatie Q5. De auto is volgens de laatste Audi-mode vernieuwd, en dat betekent dat de wijzigingen subtiel zijn.

  Toon 10 foto's
  Tags: audi q5 autosalon parijs 2016