Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Dacia Duster

 1. Dacia Duster

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Dacia Duster is een bijzondere auto. Voor de prijs van een kleine SUV biedt Dacia een aanzienlijk groter en robuuster model aan.

  Toon 21 foto's
  Tags: dacia duster
 2. IAA Frankfurt 2017 - Dacia Duster

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Van succesvolle nieuwkomer tot een van de belangrijkste auto's van de Renault Groep. De tweede generatie Dacia Duster heeft de zware taak om het succes van de huidige voort te zetten.

  Toon 19 foto's
 3. Dacia Duster TCe 125

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  Met een CO2-vriendelijkere turbogeblazen viercilinder die de atmosferische 1.6 vervangt, is de vanafprijs van de Dacia Duster met enkele duizenden euro’s gedaald naar 16.990 euro.

  Toon 23 foto's
  Tags: dacia duster
 4. Dacia Duster 2014

  Fotoreportage

  Informatie over de vernieuwde Dacia Duster hadden we al volop, maar met foto's was het merk karig. Dat is nu anders. Dacia heeft de SUV voor een fotoshoot naar de Provence gestuurd. Hier vind je de mooiste plaatjes uit deze sessie.

  Toon 33 foto's
  Tags: dacia duster
 5. Dacia Duster make-over

  Fotoreportage

  Bij de vernieuwing van de Duster vervangt Dacia de 1.6-benzinemotor door een nieuwe TCe 125 turbomotor met 1,2 liter inhoud. Het verbruik daalt daarmee (op papier) van 7,1 l/100 km naar 6,0 l/100 km (1 op 16,7). De veiligheidssystemen ESP en EBA zijn op elke versie standaard, net als Isofix-bevestigingspunten voor kinderzitjes. De bagageruimte is gegroeid tot 475 liter.

  Toon 11 foto's
  Tags: dacia duster
 6. Dacia Duster 1.6 16v 4x2 Ambiance

  Goedkope stoerdoenerij

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  Zwarte bumpers, stalen wielen zonder wieldoppen en kieren tussen de carrosseriedelen waar je duim met gemak in verdwijnt. Twintig jaar geleden keek niemand hiervan op maar anno 2010 is er een hoop veranderd, zou je denken. Nu is er de Dacia Duster. Goedkoop, ruim, hoog op de poten en naar wens zelfs met vierwielaandrijving.

  Toon 34 foto's
  Tags: dacia duster