Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Fiat

 1. Vernieuwde Fiat 500X 1.0 FireFly Turbo

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Na het succes van de nieuwe Fiat 500, waarvan de introductie inmiddels alweer 11 jaar achter ons ligt, bedacht Fiat nieuwe derivaten. Neem de 500X, die zonder retro te willen zijn 500’je speelt in de moderne cross-overwereld. Bijna overal werd het een succes, maar de hoge aanschafbelasting speelde hem in Nederland parten. Met gloednieuwe FireFly-benzinemotoren lijkt de 500X klaar voor een nieuwe kruistocht in een frisse pantalon. Hoe scherp de vouwen zijn ontdek ik in Turijn

  Toon 25 foto's
  Tags: fiat 500x
 2. Kerst in Turijn met de Fiat Tipo S-Design

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De vele lichtjes van Luci d'Artista weerspiegelen fraai in de nieuwe Grigio Metropoli-lak van de Fiat Tipo S-Design. De auto voelt zich thuis in Turijn en ís dat ook, ook al wordt hij hier niet gemaakt.

  Toon 31 foto's
  Tags: fiat tipo hatchback
 3. Fiat 500L Cross

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Fiat 500L heeft een update ondergaan, waarmee zijn design weer in de pas loopt met de ‘gewone’ 500. Ook zijn er enkele namen gewijzigd, want voorheen kenden we de Cross als ‘Trekking’ en de Wagon als ‘Living’. Met frisse bumpers en een aangepast dashboard kruist de 500L de degens voor zijn tweede levensfase. Kom maar op, tijd voor een rijtest.

  Toon 37 foto's
  Tags: fiat 500l cross 500l
 4. Fiat 500e

  Fotoreportage

  De elektrische Fiat 500 onderscheidt zich ten opzichte van de benzine-500 met dichte bumpers, aerodynamische side skirts en wielen en diverse 500e-badges.

  Toon 28 foto's
  Tags: fiat 500
 5. Fiat Tipo Stationwagon

  Fotoreportage Tekst: Bob Kroese

  De Stationwagon is misschien wel de mooiste van de drie Fiats Tipo. Niet opvallend zoals de 500, maar hé, dit is een praktische auto.

  Toon 25 foto's
 6. Fiat Tipo Hatchback

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De Fiat Tipo weet z’n nuchtere inborst prima te verhullen. Zonder ook maar ergens uit de band te springen is het ontwerp keurig.

  Toon 23 foto's
  Tags: fiat tipo
 7. Fiat Panda 2017

  Fotoreportage

  Fiat 'frist de Panda op'. Verwacht geen nieuwe neus maar meer infotainment- en aankledingsmogelijkheden. Daarnaast herziet Fiat het motoraanbod.

  Toon 29 foto's
  Tags: fiat panda
 8. Fiat Tipo

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De intenties van Fiat zijn meteen duidelijk als je de auto ziet. Geen hoogdravend designgedoe, de Tipo is gewoon een keurige sedan.

  Toon 23 foto's
  Tags: fiat tipo
 9. Fiat Tipo hatchback en Station Wagon

  Fotoreportage

  Fiat presenteert de Tipo hatchback en Station Wagon. Met deze modellen wil het merk een betaalbaar, ruim en praktisch alternatief bieden in het compacte C-segment.

  Toon 19 foto's
  Tags: fiat tipo
 10. Autosalon Genève 2016 - Fiat Tipo

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Fiat presenteert op de autosalon van Genève het volledige assortiment van zijn no-nonsense-auto. Het merk onthult de hatchback- en stationwagonuitvoering van de Tipo.

  Toon 13 foto's