Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Ford

 1. Ford Mustang Fastback GT 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De facelift van Fords nieuwste Mustang leidt tot verdeeldheid. Staat zijn bredere grille hem beter of niet? Geeft die de ruwe bolster niet een te gepolijst uiterlijk? We kwamen er op de redactie niet helemaal uit. Gelukkig kregen we de kans om de vernieuwde variant een paar dagen voor de deur te zetten en het ontwerp uitgebreid op ons in te laten werken. Veel leuker is het om de nu nóg krachtigere achtcilinder de sporen te geven…

  Toon 37 foto's
  Tags: ford mustang
 2. Vernieuwde Ford Ka+ 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  In 1996 gaf Ford ons een compacte, hippe auto die veel harten wist te veroveren. Door een combinatie van opvallende looks en goede rij-eigenschappen werd zijn naam, Ka, al snel een begrip. De tweede generatie Ka is compacter en moderner en de derde Ka werd flink pragmatischer. Zo’n twee jaar na introductie geeft Ford hem een nieuwe motor en een frisse uitstraling. Als eerste in Nederland stap ik in de faceliftversie, op zoek naar nieuwe plusjes.

  Toon 26 foto's
  Tags: ford ka+
 3. Ford Focus

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Vind je de nieuwe Ford Focus mooi? Het onderscheid met de voorgaande generatie is in ieder geval direct duidelijk. Door de langere wielbasis en de kortere overhangen heeft de auto andere proporties gekregen.

  Toon 27 foto's
  Tags: ford focus
 4. Ford Focus 2018

  Fotoreportage

  De nieuwe Ford Focus is niet noemenswaardig groter dan het uitgaande model, maar wel ruimer. Dat komt voornamelijk omdat de wielbasis met 5 centimeter is toegenomen.

  Toon 58 foto's
  Tags: ford focus
 5. Ford Focus Active

  Fotoreportage

  De Ford Focus Active is aan de buitenkant te herkennen aan de specifieke voorbumper met zwarte inzetstukken, de grille met grof raster, de zwarte wielkastenranden en dorpels en diverse andere accenten.

  Toon 28 foto's
  Tags: ford focus
 6. Ford Fiesta ST

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Gaas in de grille, grote ST-logo’s, side skirts, dikke bumpers, een achterspoiler. Zonder dat het té opvallend is ziet de snelste Ford Fiesta er lekker ‘dik’ uit, al geldt dat voor de minder krachtige ST-Line eigenlijk ook al.

  Toon 21 foto's
  Tags: ford fiesta
 7. Ford Fiesta ST-Line

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Een paar dagen naar Duitsland, doen we dat met een comfortabele Grande Routière of volgen we de downsize-trend? We kiezen voor de Ford Fiesta ST-Line en kregen daarvan zeker geen spijt...

  Toon 36 foto's
  Tags: ford fiesta
 8. Ford Focus 2018

  Fotoreportage

  Ford heeft de nieuwe Focus onthuld. Het model komt ook in de bijzondere uitvoeringen ST-Line, Active en Vignale.

  Toon 26 foto's
  Tags: ford focus
 9. Autosalon Genève 2018 - Ford Mustang Bullitt

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Ford kondigde voor de autosalon van Genève ‘groen’ nieuws aan. Maar de speculaties over elektrische of hybride Fords kunnen de prullenbak in, het merk presenteert aan de vooravond van de jaarlijkse autosalon de Mustang Bullitt met bulderende V8. Kom er maar in!

  Toon 22 foto's
 10. Ford EcoSport 2018

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Ford heeft de Europese ontwerpers flink aan het werk gezet om de EcoSport een stoerder en dikker uiterlijk te geven. Met name de neus is aangepakt en lijkt nu op die van de Kuga en Edge, de andere SUV’s van Ford.

  Toon 22 foto's
  Tags: ford ecosport