Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Honda

 1. Honda CR-V 2019

  Fotoreportage

  Is het ontwerp van de nieuwe Honda CR-V Europees genoeg om ons te overtuigen? Jazeker! Erg spannend is de vormgeving niet maar de SUV ziet er modern uit, is duidelijk herkenbaar als Honda en kan door niemand als ‘lelijk’ worden bestempeld.

  Toon 23 foto's
  Tags: honda cr-v
 2. Honda CR-V 2019

  Fotoreportage

  De nieuwe Honda CR-V staat in de showroom! Het merk heeft de SUV op alle vlakken aangepakt. Hij wordt steeds meer een allemansvriend, zeker nu de compacte cross-over aangeboden wordt met extra zitrij en als hybride.

  Toon 60 foto's
  Tags: honda cr-v
 3. Autosalon Parijs 2018 - Honda CR-V Hybrid

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Honda heeft het productiemodel van de CR-V Hybrid klaar. Dit is de uitvoering waar je op wil wachten, want het wordt waarschijnlijk de meest aantrekkelijk geprijsde en comfortabelste CR-V die je kunt krijgen.

  Toon 13 foto's
 4. Autosalon Genève 2018 - Honda CR-V

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Honda komt naar de autosalon van Genève met de Europese versie van de nieuwe CR-V. Bijzonder is dat het nieuwe model met hybride-aandrijving verkrijgbaar wordt.

  Toon 14 foto's
 5. IAA Frankfurt 2017 - Honda Urban EV Concept

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Honda Urban EV Concept is een van de leukste studiemodellen op de IAA in Frankfurt. Het mooiste is: hij gaat écht komen, maar wel in aangepaste vorm uiteraard.

  Toon 11 foto's
 6. Honda Civic Type R 2017

  Fotoreportage

  3 maanden na de onthulling kunnen we meer vertellen over de nieuwe Honda Civic Type R. Zo weten we nu hoe snel 'ie is. Ook hebben we mooie foto's.

  Toon 20 foto's
  Tags: honda civic
 7. Honda Civic

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De Honda Civic is onderscheidend in een segment dat vooral wordt gekenmerkt door degelijk gelijnde modellen. Dat alleen al verdient een compliment.

  Toon 33 foto's
  Tags: honda civic
 8. Honda Clarity

  Fotoreportage

  De waterstofauto Honda Clarity is gereed voor de Europese introductie. Het merk verstrekt nu meer specificaties, waaronder de actieradius - die met 650 km niet tegenvalt.

  Toon 26 foto's
  Tags: honda clarity
 9. Autosalon Parijs 2016 - Honda Civic

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Honda presenteert in Parijs de nieuwe Civic Hatchback. Maar daar blijft het niet bij, we kunnen ook al een blik werpen op de nieuwe Type R en de Sedan.

  Toon 20 foto's
 10. Autosalon Genève 2016 - Honda Civic Hatchback concept

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Honda heeft op de autosalon van Genève een serieuze voorbode van de nieuwe Civic gepresenteerd. Het belangrijkste nieuws: hij is flink groter dan de huidige.

  Toon 10 foto's