Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Honda Civic

 1. Honda Civic Type R 2017

  Fotoreportage

  3 maanden na de onthulling kunnen we meer vertellen over de nieuwe Honda Civic Type R. Zo weten we nu hoe snel 'ie is. Ook hebben we mooie foto's.

  Toon 20 foto's
  Tags: honda civic
 2. Honda Civic

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De Honda Civic is onderscheidend in een segment dat vooral wordt gekenmerkt door degelijk gelijnde modellen. Dat alleen al verdient een compliment.

  Toon 33 foto's
  Tags: honda civic
 3. Autosalon Parijs 2016 - Honda Civic

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Honda presenteert in Parijs de nieuwe Civic Hatchback. Maar daar blijft het niet bij, we kunnen ook al een blik werpen op de nieuwe Type R en de Sedan.

  Toon 20 foto's
 4. Autosalon Genève 2016 - Honda Civic Hatchback concept

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Honda heeft op de autosalon van Genève een serieuze voorbode van de nieuwe Civic gepresenteerd. Het belangrijkste nieuws: hij is flink groter dan de huidige.

  Toon 10 foto's
 5. Parijs 2014: Honda

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Honda heeft een druk jaar voor de boeg met twee facelifts en drie nieuwe modellen. Op de autosalon van Parijs krijgen we vast een voorproefje.

  Toon 22 foto's
 6. IAA 2013: Honda Civic Tourer

  Fotoreportage Tekst en foto's: Anton van der Wulp

  Het grote nieuws op de Honda-stand tijdens de IAA-autoshow is de introductie van de Civic Tourer. Maar ook de vijfdeurs Civic heeft enige aanpassingen ondergaan.

  Toon 6 foto's
 7. Honda Civic Tourer Concept

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  De auto die Honda toont op de autosalon van Genève is nog een conceptcar maar het productiemodel van de Civic Tourer kunnen we op de autoshow van Frankfurt verwachten na de zomer.

  Toon 6 foto's
 8. Honda Civic 2.2 i-DTEC Executive

  Weer belangrijk worden

  Fotoreportage Tekst en foto's: Anton van der Wulp

  De Honda Civic kent een bewogen levenscyclus. De sportief rijdende hatchback was erg succesvol in Nederland, maar met de zevende generatie ging het mis. Deze werd in 2006 met gemengde gevoelens ontvangen en het was eigenlijk de Hybrid die voor een verkoopboost zorgde. De Civic Hybrid krijgt in Nederland geen opvolger, aangezien Honda de Insight als alternatief aanbiedt. De Honda Civic moet weer belangrijk worden. Met een behoudender design en 20 procent bijtelling lijkt dat een realistisch doel.

  Toon 21 foto's