Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Honda CR-V

 1. Honda CR-V 2019

  Fotoreportage

  Is het ontwerp van de nieuwe Honda CR-V Europees genoeg om ons te overtuigen? Jazeker! Erg spannend is de vormgeving niet maar de SUV ziet er modern uit, is duidelijk herkenbaar als Honda en kan door niemand als ‘lelijk’ worden bestempeld.

  Toon 23 foto's
  Tags: honda cr-v
 2. Honda CR-V 2019

  Fotoreportage

  De nieuwe Honda CR-V staat in de showroom! Het merk heeft de SUV op alle vlakken aangepakt. Hij wordt steeds meer een allemansvriend, zeker nu de compacte cross-over aangeboden wordt met extra zitrij en als hybride.

  Toon 60 foto's
  Tags: honda cr-v
 3. Autosalon Parijs 2018 - Honda CR-V Hybrid

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Honda heeft het productiemodel van de CR-V Hybrid klaar. Dit is de uitvoering waar je op wil wachten, want het wordt waarschijnlijk de meest aantrekkelijk geprijsde en comfortabelste CR-V die je kunt krijgen.

  Toon 13 foto's
 4. Autosalon Genève 2018 - Honda CR-V

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Honda komt naar de autosalon van Genève met de Europese versie van de nieuwe CR-V. Bijzonder is dat het nieuwe model met hybride-aandrijving verkrijgbaar wordt.

  Toon 14 foto's
 5. Honda CR-V 2015

  Fotoreportage

  Honda is druk in de weer met de introductie van de nieuwe CR-V. Hier vind je meer foto's van de SUV in de fotoreportage.

  Toon 20 foto's
  Tags: honda cr-v
 6. Parijs 2014: Honda

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Honda heeft een druk jaar voor de boeg met twee facelifts en drie nieuwe modellen. Op de autosalon van Parijs krijgen we vast een voorproefje.

  Toon 22 foto's
 7. Dubbeltest: Honda CR-V en Kia Sorento

  Terrein winnen

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Hoewel compacte SUV’s steeds populairder worden ten koste van de middelgrote modellen, heeft dat Honda en Kia er niet van weerhouden om de CR-V en Sorento te flink vernieuwen. Honda kwam vorig jaar met een compleet nieuwe CR-V en Kia voerde een grondige facelift door bij de Sorento. Twee stoere ‘off-roaders’ die in dezelfde klasse opereren.

  Toon 35 foto's
  Tags: honda cr-v kia sorento
 8. Honda CR-V 2013

  Fotoreportage

  De nieuwe Honda CR-V is klaar om de showrooms te betreden. Dat gaat dan ook gebeuren dit najaar. Voor nu kunnen we alvast meer beeld laten zien

  Toon 31 foto's
  Tags: honda cr-v
 9. Honda CR-V 2.2 i-DTEC Elegance

  Om te stelen?

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Wie denkt dat de Volkswagen Golf en BMW 3 Serie het meest geliefd zijn onder het dievengilde, heeft het mis. In 2011 was de Honda CR-V relatief gezien de meest gestolen auto van Nederland. Maar liefst 1 op de 100 eigenaren trof een lege oprit of parkeerplaats aan.

  Toon 22 foto's
  Tags: honda cr-v