Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Jeep

 1. Jeep Renegade 2019 Limited

  Beleef ‘m nu bij Mobility Group Haaker

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Dankzij twee nieuwe, krachtige benzinemotoren is de Jeep Renegade aantrekkelijker dan ooit. De Renegade is niet alleen sterker geworden, hij is ook zuiniger en dat heeft een positieve invloed op de prijs. Je rijdt nu al in een complete Renegade Opening Edition vanaf 26.990 euro.

  Toon 36 foto's
  Tags: jeep renegade
 2. Jeep Cherokee 2019

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Bij Jeep vonden ze dat het allemaal wel iets minder exotisch kan en daarom heeft de vernieuwde Cherokee normale koplampen, waarin de led-dagrijverlichting is geïntegreerd.

  Toon 24 foto's
  Tags: jeep cherokee
 3. Jeep Renegade 2019

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Een Jeep Wrangler is tijdloos, maar misschien geldt dat ook wel voor de Renegade. Jeep zag in ieder geval geen reden om het ontwerp drastisch te wijzigen en beperkte zich tot enkele kleine, maar zeer doeltreffende wijzigingen.

  Toon 26 foto's
  Tags: jeep renegade
 4. Jeep Wrangler 2019

  Fotoreportage

  Jeep biedt vele varianten aan van de Wrangler: driedeurs, vijfdeurs, uitneembare dak- en bodypanelen, een elektrisch bedienbare soffttop: het kan allemaal.

  Toon 43 foto's
  Tags: jeep wrangler
 5. Autosalon Genève 2018 - Jeep Wrangler

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Autosalon van Genève is de plaats waar autofabrikanten elkaar proberen te overschreeuwen met innovaties en luxe. Jeep doet daar met de nieuwe Wrangler niet aan mee.

  Toon 14 foto's
 6. Jeep Compass

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Het ontwerp van de nieuwe Jeep Compass leunt sterk op dat van de Grand Cherokee. Kijk maar naar de lijnen aan de zijkant, de hoekige wielkasten en de koplampen die bijna naadloos in de beroemde Jeep-grille overlopen.

  Toon 27 foto's
  Tags: jeep compass
 7. Moab Easter Jeep Safari 2017

  Fotoreportage

  Maak kennis met de Jeep Grand One, Safari, Quicksand, Trailpass, Switchback, CJ66 en Luminator. Deze zeven studiemodellen geven dit jaar de Moab Easter Jeep safari kleur.

  Toon 12 foto's
  Tags: jeep
 8. Autosalon Genève 2017 - Jeep Compass

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Jeep heeft een belangrijke Europese primeur in Genève staan, de nieuwe Compass. Het contrast met het oude model is groot.

  Toon 10 foto's
 9. Jeep Compass

  Fotoreportage Tekst: Bob Kroese

  De nieuwe Jeep Compass komt halverwege volgend jaar in Nederland op de markt. Het moet de ‘meest capabele 4x4-auto’ in zijn segment zijn, maar Jeep weet ook dat niet iedereen een SUV koopt voor de off-road-kwaliteiten.

  Toon 43 foto's
  Tags: jeep compass
 10. Jeep Wrangler Unlimited X Edition

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Misschien is de Jeep Wrangler wel het beste stukje marketing uit de autogeschiedenis. Onder het bonkige uiterlijk gaat namelijk geen schroefje uit 1941 meer schuil. Stiekem stamt deze derde generatie Wrangler uit 2007 en is dus eigenlijk best wel modern. Ik neem de vierdeurs Wrangler Unlimited mee en schrijf mijn bevindingen voor je op.

  Toon 49 foto's