Fotoreportages Jeep

 1. Moab Easter Jeep Safari 2017

  Fotoreportage

  Maak kennis met de Jeep Grand One, Safari, Quicksand, Trailpass, Switchback, CJ66 en Luminator. Deze zeven studiemodellen geven dit jaar de Moab Easter Jeep safari kleur.

  Toon 12 foto's
  Tags: jeep
 2. Autosalon Genève 2017 - Jeep Compass

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Jeep heeft een belangrijke Europese primeur in Genève staan, de nieuwe Compass. Het contrast met het oude model is groot.

  Toon 10 foto's
 3. (Advertorial)

  Fiat Tipo Stationwagon vanaf € 20.995,-

  Met 1.650 liter de grootste bagageruimte in zijn klasse

  Elegant, eigentijds en comfortabel. Met alle ruimte die je in je leven voor jezelf en je gezin nodig hebt. Nu voordelig bij Mobility Group Haaker verkrijgbaar.

  Ontdek de Tipo
 4. Jeep Compass

  Fotoreportage Tekst:

  De nieuwe Jeep Compass komt halverwege volgend jaar in Nederland op de markt. Het moet de ‘meest capabele 4x4-auto’ in zijn segment zijn, maar Jeep weet ook dat niet iedereen een SUV koopt voor de off-road-kwaliteiten.

  Toon 43 foto's
  Tags: jeep compass
 5. Jeep Wrangler Unlimited X Edition

  Fotoreportage Tekst en foto's:

  Misschien is de Jeep Wrangler wel het beste stukje marketing uit de autogeschiedenis. Onder het bonkige uiterlijk gaat namelijk geen schroefje uit 1941 meer schuil. Stiekem stamt deze derde generatie Wrangler uit 2007 en is dus eigenlijk best wel modern. Ik neem de vierdeurs Wrangler Unlimited mee en schrijf mijn bevindingen voor je op.

  Toon 49 foto's
 6. New York 2016: Jeep Grand Cherokee Trailhawk en Summit

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Jeep heeft op de autoshow van New York twee nieuwe topversies van de Grand Cherokee gepresenteerd: Trailhawk en Summit.

  Toon 18 foto's
  Tags: jeep grand cherokee
 7. Jeep Wrangler concept cars Easter Jeep Safari 2016

  Fotoreportage

  Jeep presenteert tijdens de vijftigste editie van de Easter Jeep safari in Moab vijf studiemodellen op basis van de Wranger. Alle concept cars zijn bijzonder terreinwaardig, bijvoorbeeld door de instelbare rijhoogte en speciale assen.

  Toon 13 foto's
  Tags: jeep wrangler
 8. Jeep '75th Anniversary' Editions

  Fotoreportage

  Jeep is dit jaar 75 jaar en viert dat met een 75th Anniversary Edition van de Renegade, Wrangler, Cherokee en Grand Cherokee. Van deze gelimiteerde uitvoeringen komt een beperkt aantal naar Nederland.

  Toon 24 foto's
  Tags: jeep
 9. Jeep Renegade

  Fotoreportage Foto's: Jesse Kraal

  De Jeep Renegade is net een westernfilm van Sergio Leone: alles lijkt Amerikaans, maar hij is toch echt in Italië in elkaar gezet. De Renegade is dan ook bedoeld om ons Europeanen te overtuigen. Lukt dat?

  Toon 25 foto's
  Tags: jeep renegade
 10. Moab Easter Jeep Safari 2015

  Fotoreportage

  Jeep organiseert jaarlijks de Moab Easter Jeep Safari, met zeven opvallende concept cars. We hebben ze voor je op een rij gezet.

  Toon 24 foto's
  Tags: jeep
 11. Jeep Cherokee

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De radicale omslag van het uiterlijk verdient hoe dan ook respect, want de Cherokee is één van Jeeps belangrijke pijlers. Gedurende de test bleek het eerdergenoemde ‘publiek’ weinig te begrijpen van de ommezwaai.

  Toon 38 foto's
  Tags: jeep cherokee