Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Lancia

 1. Lancia Delta 'S' by MomoDesign

  Gevoel voor smaak

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Dat de berijder van een Lancia Delta smaak heeft, daar valt niet over te twisten. Dat Lancia smaakgevoelige auto’s bouwt is een gegeven. We reden in de Delta S MomoDesign, waarvan de smaakgevoeligheid met een hoofdletter wordt geschreven.

  Toon 24 foto's
  Tags: lancia delta
 2. Lancia Flavia

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De nieuwe Lancia Flavia is een op de Chrysler 200 gebaseerde cabriolet. Het zorgt ervoor zorgt Lancia sinds jaren weer een ‘dakloze’ auto aanbiedt.

  Toon 24 foto's
  Tags: lancia flavia
 3. Lancia Voyager 2.8 MultiJet Gold

  Kolossaal charmeoffensief

  Fotoreportage Tekst: Jan Westerhof Foto's: Luuk van Kaathoven

  Inmiddels heeft zo’n beetje de hele wereld zijn visie gegeven op Chryslers met een Lancia-badge. Onderwerp van deze test is de meest schaamteloze rebadge, een krasse uitspraak waarvoor ik een aantal argumenten heb.

  Toon 28 foto's
  Tags: lancia voyager
 4. Lancia Thema 3.6 V6 Pentastar Executive

  Big American met smaak

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Ooit was de pizza zo Italiaans als Lancia. Tot het moment dat de Yanks het gerecht ontheiligden met dik brood en hun Big American rijkelijk met kunstkaas bestrooiden. De bijzondere Thesis onderging hetzelfde lot, zijn opvolger is niets meer of minder dan een ordinaire diepvriespizza – de vette Chrysler 300 werd opgewarmd en van Lancia-logo’s voorzien. Of is dat te kort door de bocht?

  Toon 37 foto's
  Tags: lancia thema
 5. Lancia Ypsilon 0.9 TwinAir

  Dubbele gevoelens

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  De Lancia Ypsilon is in alle opzichten een bijzondere auto. Het is de eerste Lancia met een tweecilinder turbomotor. Een verhaal over een bijzonder stadsautootje dat karakter toont in deze roerige tijden.

  Toon 35 foto's
  Tags: lancia ypsilon