Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Land Rover

 1. Land Rover Range Rover Velar

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Range Rover is een begrip: de Britse klassewagen die alles kan. Bij Land Rover weten ze dat als geen ander, dus laten ze deze luxe modeltak gestaag groeien. Nu is er de Velar, die op de autobeurs al indruk met zijn fraaie in- en exterieur. Wij hebben hem uitgebreid getest.

  Toon 33 foto's
 2. Land Rover Discovery

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Van oudsher is de Land Rover Discovery het bonkige broertje van de Range Rover. Generatie na generatie heeft hij zich opgewerkt tot nagenoeg hetzelfde niveau en inmiddels begeeft hij zich ook qua uiterlijk in hogere kringen. Zoals het een heer betaamt verloochent hij zijn oude maten niet. Aan de andere kant maakt hij, met zijn meer gepolijste voorkomen, een hoop nieuwe vrienden.

  Toon 47 foto's
  Tags: land rover discovery
 3. Autosalon Genève 2017 - Range Rover Velar

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Van alle primeurs op de autosalon van Genève heeft de Range Rover Velar zonder twijfel het mooiste interieur. Maar dat is zeker niet het enige aspect van deze auto dat indruk maakt.

  Toon 12 foto's
 4. Range Rover Velar

  Fotoreportage

  De Range Rover-familie is een telg rijker, en hij heet Velar! Dat wisten we al een tijdje, maar nu weten we alles over het model tussen Evoque en Range Rover Sport. Het kenmerkende Range Rover-design is nog verder vereenvoudigd, waardoor de Velar er erg clean uitziet.

  Toon 27 foto's
 5. Autosalon Parijs 2016 - Land Rover Discovery

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De Autosalon van Parijs is geopend! We beginnen bij de Land Rover, dat merk heeft hier namelijk de nieuwe Discovery onthuld. Bij dit model draait vooral om ruimte, heel veel ruimte.

  Toon 18 foto's
 6. Range Rover Evoque Convertible

  Fotoreportage

  Land Rover heeft de cabrioletversie van de Range Rover Evoque onthuld. Er kan tijdens alle seizoenen met open kap gereden kan worden. De Evoque met soft-top is off-road capabel en biedt voldoende bagageruimte voor de vier inzittenden.

  Toon 19 foto's
 7. Land Rover Discovery Sport

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De Land Rover Discovery Sport is een échte SUV. Hij staat hoog op de poten en heeft een serieuze aanrij- en afrijhoek, zodat hij ook buiten de gebaande paden zijn mannetje staat.

  Toon 31 foto's
 8. Land Rover Defender by Paul Smith

  Fotoreportage

  In het afscheidsjaar van de Land Rover Defender mocht de Britse kledingontwerper Paul Smith er nog een aankleden. Zijn bekende kleurgebruik hebben de Defender een vrolijk aanzien gegeven.

  Toon 16 foto's
  Tags: land rover defender
 9. Parijs 2014: Land Rover Discovery Sport

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Dus je vindt de Range Rover Evoque een mooie auto maar niet ruim genoeg? Dan heeft Land Rover nu de Discovery Sport. In Parijs maken we voor het eerst kennis met het nieuwe model.

  Toon 13 foto's
 10. Land Rover Discovery Sport 2014

  Fotoreportage

  Op luchthaven Spaceport America is vannacht de Land Rover Discovery Sport onthuld. Deze 5+2-zits premium SUV volgt de Freelander op.

  Toon 28 foto's