Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Lexus

 1. Autosalon Parijs 2018 - Lexus ES

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Lexus grijpt de Autosalon van Parijs aan om de ES voor het eerst aan het Europese publiek te tonen. De opvolger van GS scoort veel punten op het onderdeel interieurruimte.

  Toon 18 foto's
 2. Lexus LS

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Wie een beetje heeft opgelet weet dat Lexus de afgelopen jaren het design van zijn auto’s radicaal heeft vernieuwd. De nieuwe LS heeft dezelfde opvallende vouwen, hoeken en lijnen als de kleinere modellen van Lexus en dat is een gewaagde keuze.

  Toon 40 foto's
  Tags: lexus ls
 3. Lexus RX 450hL

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Een riante SUV met zeven zitplaatsen, nooit eerder kon je bij Lexus in Europa terecht voor zo'n auto. Nu is er de RX 450hL, een verlengde versie van de bekende RX 450h. Aan de achterkant is er 11 centimeter bijgekomen, waardoor er ruimte ontstaat voor twee extra zitplaatsen. Hoeveel dat in de praktijk toevoegt kan alleen een test uitwijzen.

  Toon 43 foto's
  Tags: lexus rx
 4. Lexus LC 500

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Andere auto's verliezen aan relevantie zodra deze aan komt rijden. Met zijn 21 inch grote, gesmede wielen oogt hij als een concept car, een blik op de toekomst. Details als de 3d-achterlichten en de waanzinnig ontworpen grille versterken dat gevoel. Maar het is geen concept car. Het is een auto met een kenteken en de sleutel is in mijn bezit. Het is de Lexus LC 500. Geen hybride, maar een brute 5.0 V8 met 477 pk. Als geen ander combineert Lexus hiermee schoonheid en rebellie – de beste combinatie.

  Toon 49 foto's
  Tags: lexus lc
 5. Autosalon Genève 2018 - Lexus UX

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Lexus presenteert op de autosalon van Genève zijn derde SUV. De UX is een compact model waarmee het merk het succes op SUV-gebied verder wil uitbreiden.

  Toon 17 foto's
 6. Autosalon Genève 2017 - Lexus LS 500h

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Lexus wil nooit meer een saaie auto bouwen. Ook het gloednieuwe topmodel LS, dat op de autosalon van Genève zijn Europese debuut viert, voldoet aan die nieuwe filosofie.

  Toon 14 foto's
 7. Lexus IS 300h

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Rijtest: als we zeggen 'de beste diesel', moet je dan even met je ogen knipperen? Terecht, want de Lexus IS 300h is zeker geen diesel. Het is een benzine-hybride, die een diesel-achtig laag brandstofverbruik kan neerzetten door een samenspel van benzine- en elektromotor.

  Toon 50 foto's
  Tags: lexus is
 8. Autosalon Parijs 2016 - Lexus UX Concept

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Lexus presenteert op de autosalon van Parijs de UX Concept. Maar we moeten dit studiemodel vooral niet te serieus nemen.

  Toon 12 foto's
 9. Lexus GS-F

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Imposant, dat is de Lexus GS F zeker. Met z’n grote zandlopergrille en priemende koplampen heeft 'ie een zelfverzekerde 'scheurneus'.

  Toon 43 foto's
  Tags: lexus gs
 10. Lexus RX

  Fotoreportage Tekst: Bob Kroese Foto's: Thomas Buisman

  De ‘Darth Vader’-look van de Lexus RX is opvallend en voer voor discussie. Deze extra stoere F Sport-line doet daar nog een schepje bovenop.

  Toon 26 foto's
  Tags: lexus rx