Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Mazda

 1. Mazda 6 Sedan 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Mazda is een Japans merk, al zou je dat kunnen vergeten als je de modellen ziet. Zelden slaagt een Japanse fabrikant er zo goed in om Europees aandoende auto’s te creëren. Als je het mij vraagt bieden ze zelfs een van de fraaiste gamma’s van dit moment. Op interieurgebied en qua finesse kon het nog iets beter, vandaar dat Mazda de 6 ingrijpend heeft vernieuwd. Een opgefrist front en een geheel nieuw dashboard nemen het zichtbare deel voor hun rekening, de rest van de wijzigingen zit onderhuids...

  Toon 36 foto's
  Tags: mazda 6
 2. Mazda CX-5

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De grille is met afstand het meest opvallende onderdeel van de nieuwe Mazda CX-5. Het lijkt alsof de auto in zijn geheel groter is geworden, maar dat is slechts schijn.

  Toon 23 foto's
  Tags: mazda cx-5
 3. Mazda MX-5 RF

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Is de Mazda MX-5 RF met stalen klapdak een coupé, een targa of een cabrio? En is het nog wel een echte MX-5? We zoeken het uit met een uitgebreide rijtest.

  Toon 49 foto's
  Tags: mazda mx-5 rf
 4. Mazda CX-5 2017

  Fotoreportage Tekst: Bob Kroese

  Never change a winning team, heeft Mazda gedacht bij de ontwikkeling van de nieuwe generatie CX-5. De techniek is grotendeels gelijk en ook het uiterlijk van het nieuwe model vertoont overeenkomsten met dat van de huidige CX-5.

  Toon 25 foto's
  Tags: mazda cx-5
 5. New York 2016: Mazda MX-5 RF

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Mazda doet dingen graag anders dan de rest. Daarom heeft het merk op de autoshow van New York de bijzondere MX-5 Retractable Fastback onthuld.

  Toon 17 foto's
 6. IAA 2015: Mazda Koeru Concept

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Mazda heeft op de IAA in Frankfurt de Koeru Concept onthuld. Is dit de voorbode van de CX-6?

  Toon 8 foto's
 7. Mazda MX-5

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De nieuwe Mazda MX-5 is duidelijk een Mazda van de nieuwste generatie, maar bovenal duidelijk een MX-5. Wat opvalt: tegen de trend in zijn de koplampen bijzonder klein en de neus is erg laag.

  Toon 28 foto's
  Tags: mazda mx-5
 8. Mazda CX-3

  Fotoreportage Foto's: Gregory Weller

  Onderscheidend is de nieuwe Mazda CX-3 zeker, je zult ‘m niet snel met een andere auto verwarren. De neus is heel herkenbaar als Mazda, met de grille die doorloopt in de led-verlichting.

  Toon 16 foto's
  Tags: mazda cx-3
 9. AutoRAI 2015: Belangrijk nieuws uit Japan

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  In hal 1 op de AutoRai vind je de meeste Japanse merken. Honda en Mazda mag je zeker niet missen, daar zijn namelijk belangrijke Nederlandse primeurs te vinden.

  Toon 26 foto's
  Tags: honda jazz civic type r hr-v mazda cx-3 mx-5 autorai 2015
 10. Mazda 2

  Mazda 2

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De nieuwe Mazda 2 is de verfrissende keuze in het drukbevolkte compacte segment. “De ontwerpers keken goed naar de concurrentie… en kozen vervolgens voor een totaal andere weg”, zo staat in de persinformatie.

  Toon 16 foto's
  Tags: mazda 2