Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Nissan

 1. Nissan Leaf 40 kWh

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Waar de eerste generatie Nissan Leaf nog echt pionierde op het gebied van elektrisch rijden, komt zijn opvolger terecht in een druk speelveld. De concurrentie is niet mals en Nissan moet behoorlijk aan de bak om de voortrekkersrol te behouden. De nieuwe Leaf heeft dan ook meer te bieden dan alleen een strakker jasje...

  Toon 46 foto's
  Tags: nissan leaf
 2. Nissan X-Trail

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Nissan X-Trail is een bijzonderdere auto dan je op het eerste gezicht zou denken. Waar jij wellicht een uit de kluiten gewassen Qashqai ziet, ziet de rest van onze planeet er een van zijn favoriete auto’s in. Ja, de Nissan X-Trail is inderdaad de op twee na populairste auto… ter wereld! Waarom wil de wereld toch zo graag een X-Trail? Ik ga op zoek naar de magie van deze Nissan.

  Toon 26 foto's
  Tags: nissan x-trail
 3. Nissan Qashqai

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Nissan Qashqai was een van de eerste cross-overs op de markt en bleek al snel een schot in de roos. Niet alleen de eerste generatie vond gretig aftrek, ook de tweede generatie uit 2013 heeft aan interesse geen gebrek. Alleen al dit jaar zijn er in Nederland ruim 6.000 van verkocht. We zijn benieuwd, wat is nu de magie van de Qashqai? De recente facelift is een goede reden om de populaire cross-over opnieuw aan een test te onderwerpen.

  Toon 25 foto's
  Tags: nissan qashqai
 4. Preview nieuwe Nissan Leaf

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Enkele maanden geleden gaf Nissan de eerste foto's vrij van de nieuwe Leaf. Na enige maanden nieuwsgierigheid te kweken presenteert Nissan de auto op kleine schaal aan de Nederlandse autopers. Ik rijd naar de Amsterdam Arena en maak kennis met een nieuwe generatie van ’s werelds populairste elektrische auto. Maar Nissan belooft dat er meer is…

  Toon 16 foto's
  Tags: nissan leaf elektrische auto
 5. Nissan Micra

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Is dít een Nissan Micra? Het is een veelgehoorde reactie als mensen de auto voor het eerst zien.

  Toon 28 foto's
  Tags: nissan micra
 6. Autosalon Parijs 2016 - Nissan Micra

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Hier is de nieuwe Nissan Micra! Op de autosalon van Parijs heeft het merk de auto officieel onthuld.

  Toon 15 foto's
 7. Nissan Navara

  Fotoreportage Foto's: Thomas Buisman

  Nissan heeft de vrij strakke, vierkante uitstraling van de vorige Navara ingeruild voor een rondere vormtaal. Daar wordt de Navara niet ‘liever’ van, want hij komt nog steeds stoer voor de dag.

  Toon 18 foto's
  Tags: nissan navara
 8. Nissan Leaf 30kWh

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Als je de nieuwste Leaf naast een 5 jaar oud exemplaar zet, zul je amper verschillen zien. Hooguit de nieuwe bruine exterieurkleur en het vernieuwde wielontwerp laten zien dat dit echt een vers exemplaar is.

  Toon 28 foto's
  Tags: nissan leaf elektrische auto
 9. New York 2016: Nissan GT-R

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  9 jaar na de introductie van de GT-R maken we in New York kennis met de nieuwste versie van de sportauto. Het is de meest ingrijpende wijziging ooit.

  Toon 9 foto's
 10. IAA 2015: Nissan Gripz Concept

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Bij Nissan maken we op de IAA in Frankfurt kennis met de Gripz Concept. Dit studiemodel is geen voorbode van de nieuwe generatie Juke. Maar wat dan wel?

  Toon 11 foto's