Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Renault Kadjar

 1. Renault Kadjar

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Renault Kadjar is een succes voor Renault. Een kloeke SUV met een aantrekkelijk prijskaartje kan weinig anders dan goed verkopen, en dat is precies wat er is gebeurd. De eerste Kadjar heeft zijn geld waarschijnlijk opgebracht, dus is het tijd om te investeren in verfijning. Dat, en een nieuwe turbomotor, zijn goede redenen om de Kadjar opnieuw te testen. Zal z’n succes voortduren?

  Toon 34 foto's
  Tags: renault kadjar
 2. Renault Kadjar

  Fotoreportage Tekst: Bob Kroese Foto's: Elco van der Meer

  De neus is het meest eigenzinnige onderdeel van het ontwerp van de Renault Kadjar, met de opvallende led-dagrijverlichting en het grote Renault-logo.

  Toon 34 foto's
  Tags: renault kadjar
 3. Renault Kadjar

  Fotoreportage

  Renault heeft bekend gemaakt welke motoren er in de Kadjar komen te liggen. De SUV krijgt drie verschillende motoren, waarvan twee diesels.

  Toon 30 foto's
  Tags: renault kadjar
 4. AutoRAI 2015: Cross-overs en MPV's die je moet zien

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De AutoRai is het toneel van de Nederlandse première van vijf interessante nieuwe MPV’s en cross-overs. Maak kennis met de Renaults Kadjar en Espace, de Hyundai Tucson en de Fords S-Max en Edge.

  Toon 14 foto's
  Tags: ford edge hyundai tucson renault kadjar autorai 2015
 5. Genève 2015: Renault Kadjar

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Renault presenteert op de autosalon van Genève als wereldprimeur de Kadjar. Op de beursvloer maken we kennis met de nieuwe cross-over van het merk.

  Toon 13 foto's