Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Renault Mégane

 1. Renault Mégane R.S. 280 Turbo

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Renault heeft een naam hoog te houden op het gebied van hete hatchbacks. De vorige Mégane R.S. behoorde tot de absolute top in dit steeds groter wordende marktsegment en nu is er een nieuwe. Altijd met vijf deuren en voor het eerst is hij, naar keuze, leverbaar met automaat. Daar houdt de geavanceerde techniek niet op, want hij heeft ook nog eens vierwielbesturing. Behoudt de Mégane R.S. daarmee zijn pure karakter? Geloof mij, dat zoek ik heel graag uit!

  Toon 50 foto's
  Tags: renault mégane
 2. Renault Mégane 2016

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Dat Renaults compacte middenklasser Mégane echt een opvallende auto is, blijkt wel gedurende de testperiode. Als ware het een knappe vrouw, levert ze spontaan aanspraak op de parkeerplaats en tijdens het tanken op. Wat heeft deze modieuze Française nog meer te bieden?

  Toon 32 foto's
  Tags: renault mégane
 3. Renault Mégane

  Fotoreportage

  Renault levert de nieuwe Mégane vanaf februari met acht verschillende motoren. De vermogens lopen uiteen van 90 tot 205 pk, er zijn vier benzinemotoren en vier diesels.

  Toon 26 foto's
  Tags: renault mégane
 4. IAA 2015: Renault Mégane

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Ongetwijfeld één van de sterren van de IAA in Frankfurt is de nieuwe Renault Mégane. Op de beursvloer maken we uitgebreid kennis met het nieuwe model.

  Toon 14 foto's
 5. Renault Mégane

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  Renault mag in zijn handen wrijven met ‘onze’ Laurens van den Acker, die hoofdverantwoordelijk is voor het huidige Renault-design. De facelift van de Mégane is (wederom) zeer geslaagd.

  Toon 26 foto's
  Tags: renault mégane
 6. IAA 2013: Renault Initiale Paris is voorbode nieuwe Espace

  Fotoreportage Foto's: Anton van der Wulp

  Vergeet de huidige Espace en maak kennis met de nieuwe. De Initiale Paris Concept die op de IAA in Frankfurt is onthuld is de voorbode van het nieuwe model.

  Toon 14 foto's
 7. Renault Mégane 1.5 dCi eco2 Expression

  Incognito belastingontduiker

  Fotoreportage Tekst en foto's: Anton van der Wulp

  Hoe snel gaat technische ontwikkeling? Die vraag rijst als je ziet welke auto’s tegenwoordig binnen de grenzen van wegenbelastingvrijstelling, BPM-dispensatie en 14 procent bijtelling vallen. Wie een jaar geleden zo’n fiscaalvriendelijke auto wilde was aangewezen op een hybride- of stadsauto of moest het doen met een dieselende, vaak geknepen compacte hatchback.

  Toon 22 foto's
 8. Renault Mégane CC TCE 130 Dynamique

  Cabrio voor de herfst

  Fotoreportage Tekst en foto's: Martijn Koevoets

  De herfst is niet echt de tijd van het jaar waarin de gemiddelde automobilist zichzelf een auto zonder dak toewenst. Toch zouden dat soort gevoelens je niet moeten tegenhouden, wat Renault betreft. Met de prachtige slogan 'soms een coupé, altijd een cabriolet' prijst het Franse merk de Mégane Coupé-Cabriolet aan. Wat daar van waar is, zoeken we uit.

  Toon 35 foto's
  Tags: renault mégane megane renault
 9. Renault Mégane TCe 180

  Is ‘gewoon’ goed genoeg?

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  Controversieel, dat is nog de meest nette omschrijving van de vorige Mégane. Sommige mensen noemden het ding gewoon ‘lelijk’. Met het nieuwe model gooien de Fransen het over een andere boeg, die van de gulden middenweg. Geldt dat ook voor de rest van de auto?

  Toon 52 foto's
  Tags: renault mégane