Fotoreportages Toyota

 1. Toyota Land Cruiser

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Tijdens de afgelopen Autosalon van Frankfurt maakten we kennis met de nieuwe Toyota Land Cruiser. Dat ‘nieuwe' namen we toen al met een korreltje zout, al maakt dat de auto niet minder interessant. Toyota belooft nog steeds onovertroffen terreincapaciteiten, door vast te houden aan het traditionele ladderchassis. Om te bewijzen wat de Land Cruiser kan, mag ik ermee spelen in de Beekse Bergen.

  Toon 12 foto's
  Tags: toyota land cruiser
 2. Toyota Prius Plug-in Hybrid

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De Toyota Prius Plug-in Hybrid is niet alleen heel erg zuinig maar ook bijzonder. Kijk eens naar de opvallende koplampen met vier lichtelementen. Of naar de spoiler, die speels de vorm van de gewelfde achterruit volgt. Deze auto zit vol met bijzondere ontwerpdetails. Het straatbeeld in Nederland is al grijs genoeg, toch?

  Toon 35 foto's
  Tags: toyota prius
 3. (Advertorial)

  Fiat Panda met gratis automaat of € 1.500 korting

  Heel veel korting bij Mobility Group Haaker

  Al 10 jaar lang is de Fiat Panda in Europa de best verkochte auto in zijn segment, en dat wordt gevierd met heel veel korting! De nieuwe Fiat Panda is direct uit voorraad leverbaar.

  Ontdek jouw voordeel!
 4. IAA Frankfurt 2017 - Toyota Land Cruiser

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Tussen alle compacte SUV’s en futuristische concept cars op de IAA in Frankfurt vinden we bij Toyota een primeur van een heel andere orde: de nieuwe Land Cruiser.

  Toon 12 foto's
 5. Toyota Yaris 2017

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  De vernieuwde Toyota Yaris herken je het eenvoudigst aan de achterkant. De lichten lopen nu door in de achterklep en zijn vanaf de Design-uitvoering voorzien van modern uitziende led-slierten.

  Toon 22 foto's
  Tags: toyota yaris
 6. Toyota C-HR

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Het ontwerp van de Toyota C-HR: je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk. Dat gegeven op zich is al een applaus waard.

  Toon 26 foto's
  Tags: toyota c-hr
 7. Toyota Hilux

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Voor zover je een pick-up kunt vormgeven is de Toyota Hilux goed geslaagd. Het riant verchroomde front oogt imposant.

  Toon 33 foto's
  Tags: toyota hilux
 8. Toyota Proace Verso

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  Geslaagd is de kloeke neuspartij met moderne koplampen en de voorbumper, die wordt geaccentueerd door een aluminiumkleurige strip die aanwezigheid van een ‘pushbar’ suggereert. De Toyota Proace Verso is een keurige (personen)bus.

  Toon 38 foto's
  Tags: toyota proace verso
 9. Presentatie Toyota C-HR

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De Toyota C-HR was heel even in Nederland. Wij konden ‘m alvast bekijken en erin zitten. De cross-over is binnenin net zo bijzonder als aan de buitenkant.

  Toon 9 foto's
  Tags: toyota c-hr
 10. Toyota RAV4 Hybrid

  Fotoreportage Foto's: Raoul Kroes

  Waar je bij sommige auto’s twee keer moet kijken of er daadwerkelijk een facelift is uitgevoerd, daar hoef je er bij de Toyota RAV4 niet over te twijfelen.

  Toon 23 foto's
  Tags: toyota rav4
 11. Toyota Prius

  Fotoreportage Foto's: Elco van der Meer

  De vierde generatie Prius is nog steeds heel herkenbaar als een Prius, vooral dankzij die typische druppelvorm die hem zo soepel mogelijk door de lucht laat snijden.

  Toon 36 foto's
  Tags: toyota prius