Mijn Autokopen.nl

Fotoreportages Toyota

 1. Autosalon Parijs 2018 - Toyota RAV4 Hybrid

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  De Toyota RAV4 is niet meer de SUV zoals je ‘m kent, want de nieuwe heeft een opvallend, rechthoekig design. De hybridetechniek is gelukkig gebleven.

  Toon 12 foto's
 2. Autosalon Parijs 2018 - Toyota Corolla Hybrid

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Op de Autosalon van Parijs heeft Toyota maar liefst drie primeurs staan. We beginnen met de voor Europa belangrijkste: de Corolla Touring Sports.

  Toon 20 foto's
 3. Toyota Yaris GRMN

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Weinig merken denken zó in uitersten als Toyota. Het merk omarmt hybridetechnologie, neemt afscheid van de dieselmotor en heeft een hondsbetrouwbaar en vooral wat braaf imago. Heel af en toe bewijzen de Japanners dat het ook anders kan. De GT86 is zo’n uitspatting en een heftige Supra is aanstaande. Ook voor normale modellen ziet de toekomst er rooskleurig uit sinds Toyota belooft om rijbeleving belangrijker te maken. Om je alvast warm te maken is er nu de gelimiteerde Yaris GRMN. Ga je mee?

  Toon 43 foto's
  Tags: toyota yaris
 4. Toyota Aygo 2018

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Met zo’n 8.000 stuks per jaar is de Toyota Aygo een van de best verkochte auto’s van Nederland. Hij staat in 2004 aan de wieg van een nieuwe generatie supermini’s en veroorzaakt een ware hausse. Andere fabrikanten volgen pas jaren later en een paar jaar geleden werd het trio rigoureus vernieuwd. Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van een toppositie heeft Toyota zijn kleinste model recent herzien. Toyota belooft legio verbeteringen,

  Toon 29 foto's
  Tags: toyota aygo
 5. Autosalon Genève 2018 - Toyota Auris Hybrid

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Eén van de weinige auto’s die tot aan de presentatie op de autosalon van Genève geheim bleef is nu onthuld: de nieuwe Toyota Auris! Het is meteen een van de meest verrassende nieuwkomers in Genève.

  Toon 14 foto's
 6. Toyota Land Cruiser

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Tijdens de afgelopen Autosalon van Frankfurt maakten we kennis met de nieuwe Toyota Land Cruiser. Dat ‘nieuwe' namen we toen al met een korreltje zout, al maakt dat de auto niet minder interessant. Toyota belooft nog steeds onovertroffen terreincapaciteiten, door vast te houden aan het traditionele ladderchassis. Om te bewijzen wat de Land Cruiser kan, mag ik ermee spelen in de Beekse Bergen.

  Toon 12 foto's
  Tags: toyota land cruiser
 7. Toyota Prius Plug-in Hybrid

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  De Toyota Prius Plug-in Hybrid is niet alleen heel erg zuinig maar ook bijzonder. Kijk eens naar de opvallende koplampen met vier lichtelementen. Of naar de spoiler, die speels de vorm van de gewelfde achterruit volgt. Deze auto zit vol met bijzondere ontwerpdetails. Het straatbeeld in Nederland is al grijs genoeg, toch?

  Toon 35 foto's
  Tags: toyota prius
 8. IAA Frankfurt 2017 - Toyota Land Cruiser

  Fotoreportage Tekst en foto's: Elco van der Meer

  Tussen alle compacte SUV’s en futuristische concept cars op de IAA in Frankfurt vinden we bij Toyota een primeur van een heel andere orde: de nieuwe Land Cruiser.

  Toon 12 foto's
 9. Toyota Yaris 2017

  Fotoreportage Tekst en foto's: Bob Kroese

  De vernieuwde Toyota Yaris herken je het eenvoudigst aan de achterkant. De lichten lopen nu door in de achterklep en zijn vanaf de Design-uitvoering voorzien van modern uitziende led-slierten.

  Toon 22 foto's
  Tags: toyota yaris
 10. Toyota C-HR

  Fotoreportage Foto's: Bob Kroese

  Het ontwerp van de Toyota C-HR: je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk. Dat gegeven op zich is al een applaus waard.

  Toon 26 foto's
  Tags: toyota c-hr