Autokopen.nl
Nieuwsbrief van donderdag
12 december 2019
 
 
 
   
 
 
 
Nieuw assortiment compacte modellen is compleet
Nieuwe Mercedes-Benz GLA is hoger en korter
 
 
Nieuws
Met de onthulling van de GLA is het nieuwe assortiment van compacte auto’s van Mercedes-Benz compleet. De kleinste SUV van het merk is opgewaardeerd met meer ruimte, moderne infomediasystemen en de nieuwste rijhulpjes.
 
 
 
 
 
 
 
Voor jou uitgelicht
 
 
 
Renault Twingo
1.0 SCe 70 pk Limited
Speciale lak, sierstrips, accenten in carrosseriekleur gespoten, lichtmetalen velgen, privacy glass, lichtsensor, parkeersensor, cruise control, Hill Start Assist, zijwindassistent, schakelindicator, stoffen bekleding, lederen stuurwiel in hoogte verstelbaar - wat zit er eigenlijk niet op deze Renault Twingo uit 2017? 52.752 km mee gereden.
Nu voor € 8.950,-
Locatie icon
Seat Ibiza
1.0 EcoTSI Style Connect
Deze Seat is van de eerste eigenaar (2015). De Ibiza komt met het comfort van een regensensor, bandenspanningscontrolesysteem, ruitenwisser achter, parkeersensor, airco, alarm, navigatie, cruise control, boordcomputer, multifunctioneel stuur, lederen versnellingspook plus stuurwiel en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Nu voor € 9.950,-
Locatie icon
 
 
 
 
Van de redactie
 
 
Nieuwe Hyundai i10 vanaf 12.995 euro
Begin 2020 in de showroom
11 december 2019 - Hyundai heeft de prijzen van de nieuwe i10 vastgesteld. 12.995 euro is de vanafprijs van de nieuwe stadsauto. Begin 2020 staat het model in de Nederlandse showrooms. Lees meer
 
 
Ondanks hun imago van slurpers zijn er SUV-modellen met een benzineverbruik van minder dan 5 liter per 100 kilometer. Hier lees je welke je moet hebben.
Zuinige benzine-SUV's
 
 
 
 
 
 
Lees ook op Autokopen.nl
 
 
 
 
De Tomaso P72 krijgt 5.0 V8-motor
Nu ook Audi RS 5 Coupé en Sportback onder het mes
 
 
 
 
 
 
 
Volg Autokopen.nl op:
Autokopen.nl Facebook Autokopen.nl Twitter Autokopen.nl Instragram Autokopen.nl YouTube