Mijn Autokopen.nl

5 × Tweedehands Opel Ampera gevonden

Merk en model keuze

Uitvoering

Prijsklasse

Prijsklasse

  1. tot
Bouwjaar

Bouwjaar

  1. tot
Kilometerstand

Kilometerstand

  1. tot
Brandstof

Brandstof

Mijn bewaarde auto's

  • U heeft nog geen bewaarde auto's

toon alle bewaarde auto's

Tweedehands Opel Ampera kopen

Kopen van een tweedehands Opel Ampera op Autokopen.nl is de perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare, betaalbare auto met veel extra's. De Opel Ampera is een stijlvolle, modern uitziende elektrische wagen die geschikt is voor dagelijks gebruik en het rondrijden in stadsomgevingen. Met een Top Gear-score van 90/100 is de Ampera officieel opgenomen als één van de best presterende auto's in zijn klasse.

Met een tweedehands Opel Ampera van Autokopen.nl kunnen mensen profiteren van de absolute beste prijs waarvoor ze hun auto kunnen aanschaffen. De meeste modellen hebben ongeveer 25.000 kilometer op de teller staan, wat betekent dat er nog veel extra kilometers gemaakt kunnen worden voor je een volgende reparatie nodig hebt of onderhoud moet laten uitvoeren.

Opel Ampera-occasions bieden ook betrouwbare prestaties. Deze elektrische auto's zijn ontworpen om op het uiterste te presteren, zodat je steeds weer een veilige en betrouwbare rit kunt maken. Ook is de Ampera voorzien van verschillende innovatieve technologieën zoals adaptieve cruisecontrol, een intuïtief infotainmentsysteem, dynamische LED-verlichting en nog veel meer.

De tweedehands Opel Ampera biedt ook tal van extra's die kunnen helpen om je autoreis aangenaam te maken. De auto's zijn standaard voorzien van airconditioning, een navigatiesysteem en meestal ook achteruitrijcamera's. Daarnaast biedt Autokopen.nl tal van optionele extra's, zoals professionele beveiligingssystemen, parkeerassistentie-apparaten en uitgebreide multimedia-apparatuur die als extra optie verkrijgbaar is.

Met een tweedehands Opel Ampera op Autokopen.nl kun je profiteren van de absolute beste prijs waarvoor je je auto kunt aanschaffen. Door de grote selectie auto's met verschillende kilometerstanden en opties, zit er altijd een perfecte auto voor je tussen. Bovendien biedt Autokopen.nl tal van betrouwbare financierings- en onderhoudsvoorzieningen om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw auto. Zo garanderen ze dat je altijd een goed afgeronde transactie krijgt wanneer je via hun website een tweedehands Opel Ampera koopt.

Bekijk ook eens ons aanbod van;

Nieuws headlines

Opel Ampera 5.000 euro goedkoper

Autonieuws 6 september 2015

Opel heeft de prijs van de elektrische Ampera opnieuw verlaagd. De auto… Lees meer