Mijn Autokopen.nl

2 × Tweedehands Peugeot 3008 gevonden

Merk en model keuze

Uitvoering

Prijsklasse

Prijsklasse

  1. tot
Bouwjaar

Bouwjaar

  1. tot
Kilometerstand

Kilometerstand

  1. tot
Brandstof

Brandstof

Filter resultaten
Weergave opties

Mijn bewaarde auto's

  • U heeft nog geen bewaarde auto's

toon alle bewaarde auto's

Tweedehands Peugeot 3008 kopen

De Peugeot 3008 is een populaire auto die midden houdt tussen een MPV en een SUV, een zogenaamde cross-over. Hij is gepositioneerd tussen de Peugeot 308 en 508 en profiteert van de grote vraag naar een hogere, stoerdere gezinsauto met praktisch gebruiksgemak. De tweede generatie Peugeot 3008 heet officieel 3008 SUV en heeft veel internationale prijzen gewonnen. 

Peugeot 3008 occasion

De Peugeot 3008 heeft niet alleen een opvallend uiterlijk met imposante neus, ook het interieur is een belangrijk aankoopargument van een tweedehands Peugeot 3008. Het dashboard is hoogwaardig afgewerkt en origineel vormgegeven. De 3008 is leverbaar met diverse benzine- en dieselmotoren en werd ook geleverd met een 200 pk sterke diesel-hybride aandrijflijn. 

Als u op zoek bent naar een tweedehands Peugeot 3008, dan is Autokopen.nl de plek voor u! We hebben een ruim aanbod van verschillende tweedehands Peugeot 3008’s in onze collectie, die allemaal klaar staan om door u gereden te worden. De prijzen voor deze auto's zijn betaalbaar en met onze lage tarieven bent u verzekerd dat u het beste krijgt wat er op de markt beschikbaar is. 

Bij Autokopen.nl begrijpen we dat het kiezen van de juiste tweedehands Peugeot 3008 een enorme beslissing is, daarom zijn al onze auto's voorzien van een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat u een goede aankoop doet. Als er problemen worden gedetecteerd, dan wordt er actief meegewerkt om die op te lossen of te vervangen voordat de auto aan u wordt geleverd.

Al met al is Autokopen.nl de perfecte plek om uw volgende tweedehands Peugeot 3008 te kopen. We bieden niet alleen geweldige service, maar ook de beste deals. Zodra u zich hebt geregistreerd en een auto koopt, kunt u meteen aan de slag met het beheer ervan. Ons team staat altijd klaar om te helpen als er vragen of problemen zijn.

Waarom wacht je nog? Bezoek Autokopen.nl vandaag nog en ontdek alle tweedehands Peugeot 3008’s die we te bieden hebben! U bent verzekerd dat u de juiste auto vindt voor uw behoeften en budget. Bovendien krijgt u betrouwbare service die u nergens anders krijgt. We garanderen dat het een positieve ervaring wordt voor alle partijen! Bezoek ons vandaag nog en wie weet, bent u de volgende trotse eigenaar van een tweedehands Peugeot 3008. Tot snel! 

Nieuws headlines

Peugeot 3008 is vernieuwd

Autonieuws 1 september 2020

Peugeot onthult de vernieuwde 3008. Highlights zijn een nieuw front, het… Lees meer