Mijn Autokopen.nl

5 × Tweedehands Renault Espace gevonden

Merk en model keuze

Uitvoering

Prijsklasse

Prijsklasse

  1. tot
Bouwjaar

Bouwjaar

  1. tot
Kilometerstand

Kilometerstand

  1. tot
Brandstof

Brandstof

Mijn bewaarde auto's

  • U heeft nog geen bewaarde auto's

toon alle bewaarde auto's

Tweedehands Renault Escape kopen

Met Autokopen.nl kunt u gemakkelijk een Renault Espace tweedehands kopen. Of u nu op zoek bent naar iets luxueus of alleen maar naar iets betaalbaars, we hebben de perfecte auto voor elke gelegenheid. We bieden een brede selectie aan occasions van Renault Espace met verschillende motormogelijkheden, zodat er altijd een optie is die aan uw behoeften en budget voldoet. 

Op onze website vindt u tal van informatie over de Renault Espace tweedehands die u interesseren. Hieronder vindt u een kort overzicht van de motoropties, inclusief bijbehorende technische gegevens en functies zoals prestaties, veiligheidscontrole, schakelmogelijkheden en meer.

De Renault Espace is verkrijgbaar met twee motoren: de 1.6 liter benzinemotor en de 2.0 liter dieselmotor. Beide opties hebben verschillende niveaus van prestatiekracht, zodat je altijd een auto kunt vinden die aan jouw behoeften voldoet. 

De 1.6 liter benzinemotor heeft een vermogen van 88 pk met een topsnelheid van 186 km/uur. Het heeft ook een gemiddeld verbruik van 7,1 l / 100 km en is uitgerust met een handmatig schakelsysteem dat zorgt voor soepel rijden en meer controle over de auto.

De 2.0 liter dieselmotor biedt meer prestaties met 115 pk en een top snelheid van 195 km/uur, samen met een verbruik van 5,3 l/100 km. Het is ook uitgerust met een automatisch schakelsysteem en veiligheidscontroles om te zorgen dat de auto met minimale moeite op snelheid blijft.

Als u op zoek bent naar een Renault Espace tweedehands, dan kunt u gerust onze website bekijken voor meer informatie over de verschillende motoren en andere technische gegevens die aanwezig zijn bij elke optie. We helpen u graag bij het vinden van de perfecte auto voor uw budget en behoeften. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over onze occasions. Wij staan altijd klaar om u te helpen de perfecte auto te vinden!

Bekijk ook eens ons aanbod van;

Nieuws headlines

Nieuwe Renault Espace als vijf- en zevenzitter bestelbaar vanaf € 46.830,-Renault start op 17 april met de verkoop van de zesde

Autonieuws 14 april 2023

Renault start op 17 april met de verkoop van de zesde generatie van de… Lees meer