Mijn Autokopen.nl

Video's Audi A7 Sportback

 1. Zo werkt Audi MMI Touch Response

  Video 19 december 2018

  De nieuwe generatie Audi's is voorzien van het MMI Touch Response-systeem met twee touchscreens. Optioneel is ook de Audi Virtual Cockpit leverbaar, een haarscherp digitaal instrumentarium. Elco geeft een uitgebreide rondleiding door het systeem en laat de sterke én zwakke punten van dit systeem zien. In dit geval is de testauto een Audi A6 Avant, maar ook in de nieuwe A7, A8, Q8 en e-tron vind je dit systeem.

  Bekijk video
  Tags: audi a6 a7 sportback a8 e-tron q8
 2. Zelfrijdende Audi RS 7 Sportback

  Video 10 oktober 2014

  Op volle snelheid het circuit over, zonder dat er een coureur achter het stuur zit. Audi maakt het werkelijkheid. Op het Duitse circuit Hockenheim laat Audi op 19 oktober een zelfrijdende RS 7 Sportback los.

  Bekijk video
  Tags: audi rs 7 sportback audi rs
 3. Audi RS 7 Sportback in het nieuw

  Derde kwartaal in de showroom

  Video 14 juni 2014

  Audi maakt de A7-reeks weer compleet met de onthulling van de vernieuwde RS 7 Sportback. Audi heeft niet veel gewijzigd aan de 4.0 TFSI V8-motor. Wel is de V8 iets schoner en zuiniger gemaakt. De vernieuwde RS 7 Sportback staat in het derde kwartaal van dit jaar in de showroom. Prijzen worden later bekend gemaakt.

  Bekijk video
  Tags: audi rs 7 sportback audi rs
 4. De nieuwe Audi A7 Sportback

  Video 22 mei 2014

  Audi heeft de A7 een subtiele facelift gegeven en een aantal technische updates doorgevoerd. De vernieuwde A7 Sportback is vanaf september te verkrijgen. De prijzen zijn nog niet bekend.

  Bekijk video
 5. Parijs 2010: Audi A7 Sportback

  Video 1 oktober 2010

  Audi laat op de autosalon van Parijs de gloednieuwe A7, de nostalgische Quattro Concept en de futuristische eTron Spyder zien. Verleden, heden en toekomst gaan hand in hand op de Audi-stand in Parijs.

  Bekijk video
  Tags: audi a7 sportback quattro parijs sportback
 6. Google-navigatie in Audi A7

  Video 27 juli 2010

  De nieuwe Audi A7 maakt gebruik van een navigatiesysteem met Google Earth. Deze video laat de mogelijkheden zien.

  Bekijk video
  Tags: audi a7 sportback