Mijn Autokopen.nl

Video's Audi A8

 1. Zo werkt Audi MMI Touch Response

  Video 19 december 2018

  De nieuwe generatie Audi's is voorzien van het MMI Touch Response-systeem met twee touchscreens. Optioneel is ook de Audi Virtual Cockpit leverbaar, een haarscherp digitaal instrumentarium. Elco geeft een uitgebreide rondleiding door het systeem en laat de sterke én zwakke punten van dit systeem zien. In dit geval is de testauto een Audi A6 Avant, maar ook in de nieuwe A7, A8, Q8 en e-tron vind je dit systeem.

  Bekijk video
  Tags: audi rs 6 avant performance s6 s6 avant rs 6 avant rs 6 a6 limousine a6 avant a6 a7 sportback a8
 2. Stortvloed aan primeurs bij Audi

  Video 19 september 2011

  De Audi A2 Concept, Urban Sportback Concept, Urban Spider Concept, vernieuwde A5 en S5, S6, S7 en de vernieuwde S8. Dat zijn op een rij alle wereldprimeurs van Audi. Ze staan tentoongesteld in een futuristisch ogende stand die op een binnenplein tussen de hallen van de Frankfurter Messe is opgebouwd.

  Bekijk video
  Tags: audi a5 s8 a2 concept s6 s7 urban concept
 3. (Advertorial)

  Ruime keuze nieuwe Jeeps, snel te rijden

  Alleen bij Mobility Group Haaker

  Als enige dealer in Nederland heeft Mobility Group Haaker de hand weten te leggen op veertig nieuwe Jeep-modellen. Ook voor jou zit er een geschikte auto tussen! Kies uit de terreinvaardige Jeep Wrangler, de SUV Jeep Compass en de eigenzinnige cross-over Jeep Renegade.

  Bekijk de voorraad!
 4. Audi A8 L W12

  Video 1 juni 2010

  Audi brengt ook van de nieuwe A8 een verlengde uitvoering uit onder de naam A8 L welke dertien centimeter langer is dan de reguliere uitvoering. De extra lengte komt geheel ten goede aan de achterpassagiers. Onder de motorkap ligt de fraaie W12 6,3 liter motor met 500 pk en 625 Nm koppel. De A8 L snelt met deze motor in slechts 4,9 seconden van 0 naar 100 km/u.

  Bekijk video
  Tags: audi a8 l w12