Mijn Autokopen.nl

Video's Honda Civic

 1. Honda Civic Type R is de snelste

  Video 26 april 2017

  Honda heeft op de Nürburgring met de nieuwe Civic Type R een nieuw ronderecord voor auto’s met voorwielaandrijving neergezet. De Type R ging rond in 7:43.8, zo’n 6,5 seconden sneller dan de auto die dat record in handen had - de gelimiteerde Volkswagen Golf GTI Clubsport S.

  Bekijk video
  Tags: honda civic
 2. De nieuwe Honda Civic

  Video 26 januari 2017

  De nieuwe Honda Civic is een grote auto en dat vertaalt zich in veel ruimte in de kofferbak en de achterbank. De tiende generatie wordt voorzien van de nieuwste infotainmentsnufjes. Ook op het gebied van rijhulpsystemen is de nieuwe Civic bij de tijd.

  Bekijk video
  Tags: honda civic
 3. Honda Civic Hatchback Concept

  Video 2 maart 2016

  De tiende generatie Honda Civic komt eraan en de Civic Hatchback Concept die op de autosalon van Genève schittert is daarvan het bewijs.

  Bekijk video
 4. De nieuwe Honda Civic Type R

  Video 4 maart 2015

  De Civic Type R ziet er spectaculair uit, met de extra roosters en spoilers en de dreigend zwarte grille en voorbumper. Oh ja, het is de ook nog eens snelste voorwielaangedreven auto op de Nürburgring ooit. De prijs van de nieuwe Civic Type R is vandaag bekend gemaakt: 44.390 euro.

  Bekijk video
 5. Honda Civic Type R: testdrive op de Nürburgring

  ‘Minimaal 280 pk’

  Video 16 november 2013

  Honda laat de Type R-liefhebbers niet in de kou staan. Het merk test op dit moment de Civic Type R met als doel van dit model de snelste voorwielaangedreven auto op de Nürburgring te maken. De Civic Type R krijgt een viercilinder 2,0 liter turbomotor die een vermogen van 'minimaal 280 pk' levert.

  Bekijk video
  Tags: honda civic
 6. Honda Civic Tourer

  Uniek adaptief dempingssysteem

  Video 6 augustus 2013

  Honda onthult op de IAA in Frankfurt in september de Civic Tourer. Speciaal voor de ruimste Civic heeft het merk een adaptief dempingssysteem ontwikkeld. Honda belooft een betere stabiliteit en meer comfort in elke situatie.

  Bekijk video
 7. De Honda Civic Tourer maakt zich klaar

  Autosalon van Genève 2013

  Video 11 maart 2013

  Nog even geduld. De Honda Civic Tourer komt er echt aan en gaat ook zo heten. De auto die Honda hier in Genève laat zien is een studiemodel maar op wat details na gaat de auto die hier staat één op één in productie. Het productiemodel van de Civic Tourer kunnen we op de autoshow van Frankfurt verwachten na de zomer.

  Bekijk video
 8. 40 jaar Honda Civic

  Video 11 oktober 2012

  De Honda Civic beleeft dit jaar zijn 40 jarig jubileum. De Honda Civic werd voor het eerst gepresenteerd in juli 1972 als twee deurs model en boekte succes na succes. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 21 miljoen exemplaren verkocht.

  Bekijk video
  Tags: honda civic
 9. De nieuwe Honda Civic

  Video 31 oktober 2011

  Op de autoshow van Frankfurt beleefde de nieuwe Honda Civic zijn werelddebuut. Nu is het moment aangebroken voor Honda om meer in detail te treden over de auto. Voor de zakelijke rijder is er goed nieuws: alle motoren vallen in de 20 procent bijtellingscategorie.

  Bekijk video
  Tags: honda civic
 10. Preview nieuwe Honda Civic

  Video 12 september 2011

  Honda heeft aan de vooravond van de IAA 2011 de nieuwe Civic onthuld.

  Bekijk video
  Tags: honda civic