Mijn Autokopen.nl

Video's Jaguar

 1. Subtiele update Jaguar F-Type

  Video 10 januari 2017

  Jaguar heeft zijn sportieve topmodel F-Type van een subtiele update voorzien. De sportwagen krijgt onder meer full led-koplampen en een nieuwe voorbumper aangemeten.

  Bekijk video
  Tags: jaguar f-type
 2. Jaguar XKSS 2016

  'The World’s First Supercar'

  Video 21 november 2016

  Jaguar heeft een pre-productiemodel onthuld van de XKSS. Volgend jaar worden negen exemplaren gebouwd. Dat gebeurt op basis van de originele specificaties uit de jaren '50.

  Bekijk video
  Tags: jaguar
 3. Jaguar F-Type SVR

  Video 27 januari 2016

  Jaguar doet nog een schepje bovenop de 550 pk sterke F-Type R. De nieuwe SVR-uitvoering heeft 25 pk extra waarmee het totaal op 575 pk komt. Daarmee sprint de nieuwe topversie in 3,7 seconden van 0 naar 100 km/u. De topsnelheid is 321 km/u.

  Bekijk video
  Tags: jaguar f-type
 4. De vernieuwde Jaguar XJ

  Video 15 juni 2015

  Jaguar heeft de XJ verfijnd. De dieselmotor is schoner maar sterker. Het luxemerk biedt de nieuwste infotainment en assistentiesystemen aan voor de XJ.

  Bekijk video
  Tags: jaguar xj
 5. Onthulling nieuwe Jaguar XF

  Video 25 maart 2015

  De nieuwe Jaguar XF heeft koorddansend boven het water in Londen zijn debuut gemaakt. Het nieuwe model is lichter, zuiniger en iets compacter, terwijl de binnenruimte is toegenomen.

  Bekijk video
  Tags: jaguar xf
 6. Jaguar F-Type S

  Nu ook met handbak en vierwielaandrijving

  Video 21 november 2014

  De Jaguar F-Type S krijgt een handgeschakelde zesversnellingbak. Ook nieuw is vierwielaandrijving, verkrijgbaar op de S en R-uitvoeringen. Onder normale omstandigheden gaat 100 procent van de aandrijfkracht naar de achterwielen.

  Bekijk video
  Tags: jaguar f-type
 7. Jaguar F-Type R AWD

  Video 9 november 2014

  Voor het geval je 550 pk op de achterwielen iets te spannend vindt biedt Jaguar de F-Type R straks ook aan met vierwielaandrijving. De F-Type R AWD sprint in 3,9 seconden naar 100 km/u. Dat is ondanks het hogere gewicht 0,3 seconden sneller dan de achterwielaangedreven variant.

  Bekijk video
  Tags: jaguar f-type
 8. Jaguar XE: bewust behoudend

  Video 2 oktober 2014

  Jaguar heeft de vormgeving van de XE bewust behoudend gehouden, in vergelijking met die van de XF en XJ. Dat is een bewuste keuze, om een zo breed mogelijke doelgroep aan te spreken. Toch is de auto herkenbaar als een echte Jaguar, en onderhuids is ‘ie dat meer dan ooit.

  Bekijk video
 9. Jaguar XE onthuld

  Video 9 september 2014

  Jaguar heeft de XE onthuld, de nieuwe sportsedan. Nu laat het Britse merk eerst de performanceversie XE S zien. De rest volgt begin oktober op de autoshow van Parijs.

  Bekijk video
 10. Jaguar bouwt nieuw prototype Lightweight E-Type

  Video 12 augustus 2014

  Jaguar heeft een nieuw prototype van de Lightweight E-Type uit 1964 gepresenteerd. De auto is volgens de officiële specificaties gebouwd. Voor klanten zijn er straks zes beschikbaar.

  Bekijk video
  Tags: jaguar e-type