Mijn Autokopen.nl

Video's Kia

 1. Kia GT4 Stinger Concept

  Video 15 januari 2014

  Kia presenteert de GT4 Stinger Concept op de autoshow van Detroit en wil vooral een statement neerzetten. Rijplezier was volgens Kia de nummer-1-prioriteit bij het ontwerpen van het studiemodel.

  Bekijk video
 2. Kia laat een meer speels, jeugdig karakter zien

  Autosalon van Genève 2013

  Video 7 maart 2013

  Kia showt op de autosalon van Genève dat het merk een meer speels, jeugdig karakter krijgt in de toekomst. De Provo Concept laat dat het best zien. Ja, het is een heel duidelijk een conceptcar maar Kia heeft serieuze plannen met de auto: “Het is aannemelijk dat iets wat heel dicht in de buurt van de Provo Concept ligt op de markt gaat komen.”

  Bekijk video
 3. De nieuwe Kia C'eed

  Video 7 juni 2012

  De Ford Focus, Opel Astra en Volkswagen Golf mogen hun borst natmaken, want de nieuwste Kia Cee'd beschikt over gedownsizede motorvarianten met 20 procent bijtelling, een modern interieur en alle hedendaagse voorzieningen. En misschien wel het belangrijkste: een aansprekend design.

  Bekijk video
  Tags: kia ceed
 4. De nieuwe Kia Cee'd en Cee'd SW

  Video 9 maart 2012

  Met de Rio en Picanto heeft Kia een serieus antwoord op de Europese concurrentie in de compacte segmenten. Kia presenteert in Genève de Cee’d en ook meteen maar de Cee’d SW. Met de nieuwe Cee’d vindt Kia aansluiting bij auto’s als Ford Focus en Opel Astra.

  Bekijk video
  Tags: kia ceed sw
 5. De nieuwe Kia Picanto

  Video 4 november 2011

  De nieuwe Kia Picanto is inmiddels een echte verkoophit. Het nieuwe uiterlijk en het mooie interieur maken van de nieuwe Picanto een volwassen auto. Tel daarbij op dat je door de lage CO2-uitstoot geen BPM en wegenbelasting hoeft te betalen.

  Bekijk video
  Tags: kia picanto
 6. Kia GT Concept: productieversie stapje dichterbij

  Video 21 september 2011

  Kia heeft veel positieve reacties ontvangen op de GT Concept, die op dit moment staat te schitteren op de IAA in Frankfurt. Daarmee is de vierdeurs coupé een stap dichterbij het productiestadium. Kia zal het studiemodel de komende maanden op diverse evenementen buiten Europa tonen. Als daar de respons ook positief is dan kan de GT een sleutelrol gaan spelen in de verdere ontwikkeling van het merk.

  Bekijk video
  Tags: kia concept frankfurt gt
 7. Parijs 2010: Kia Optima

  Video 1 oktober 2010

  Kia maakt een comeback in het zakelijke segment met de Optima. Naast de Pop Concept is dat de belangrijkste primeur op de stand van Kia op de autosalon van Parijs.

  Bekijk video
  Tags: kia optima parijs pop
 8. De nieuwe Kia Sportage

  Video 9 maart 2010

  De grote ster van Kia op de stand in Genève is de nieuwe Sportage. Een sportief design, zeven jaar garantie en een gunstige prijs zijn de belangrijkste speerpunten.

  Bekijk video
  Tags: kia sportage
 9. Kia No3 Concept: MPV

  Video 13 juni 2009

  De productieversie van deze 'million possibilities vehicle' moet nog dit jaar op de markt komen

  Bekijk video
  Tags: kia concept mpv
 10. Kia Soul

  Video 20 mei 2009

  Er zit muziek in de Kia's nieuwe compacte MPV

  Bekijk video
  Tags: kia soul