Mijn Autokopen.nl

Video's Land Rover

 1. Land Rover Intelligent Seat Fold is magie!

  Video 7 juli 2017

  Het met een druk neerklappen van achterste stoelen is niets nieuws meer, ze met een knopje weer rechtop zetten is uniek. Land Rover doet het met de nieuwe Discovery en noemt het Intelligent Seat Fold. Een demonstratie!

  Bekijk video
  Tags: land rover discovery
 2. Range Rover Evoque Convertible

  Video 9 november 2015

  Land Rover heeft in Londen de geheel nieuwe Range Rover Evoque Convertible onthuld.

  Bekijk video
 3. Range Rover SVAutobiography

  Video 30 maart 2015

  SVAutobiography. Dat is vanaf de nu de naam van de meest luxe Range Rover die je kunt kopen. Hij vervangt de Autobiography Black en is nog veel luxer dan het model dat hij vervangt.

  Bekijk video
 4. Land Rover Defender neemt afscheid

  Video 11 januari 2015

  2015 is het jaar van afscheid van de Land Rover Defender. De iconische terreinwagen krijgt volgend jaar een opvolger en dus neemt het merk dit jaar langzaam afscheid van de auto die al meer dan 60 jaar in productie is.

  Bekijk video
  Tags: land rover defender
 5. Land Rover Discovery Sport voelt zich thuis in IJsland

  Video 16 december 2014

  Prachtige beelden van de nieuwe Land Rover Discovery Sport in IJsland. Deze 5+2-zits SUV volgt de Freelander op. Het nieuwe model presenteert zich als als een praktische auto, uiteraard met behoud van de bekende Land Rover-terreincapaciteiten.

  Bekijk video
 6. Officieel: Land Rover Discovery Sport

  Video 3 september 2014

  De Land Rover Discovery Sport is vannacht onthuld. Deze 5+2-zits premium SUV volgt de Freelander op. Het merk geeft drie kenmerken mee aan dit eerste model van de nieuwe familie vrijetijdsmodellen: proporties, houding en 'geoptimaliseerd interieurvolume'.

  Bekijk video
 7. Range Rover Sport SVR van 0 naar 100 km/u

  Video 11 augustus 2014

  De Range Rover Sport SVR accelereert in 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u en bereikt een topsnelheid van 260 km/u.

  Bekijk video
 8. Range Rover Sport SVR

  Goodwood Festival of Speed

  Video 25 juni 2014

  De Range Rover Sport SVR wordt de snelste en krachtigste Land Rover ooit. De auto bevindt zich nu in de laatste ontwikkelingsfase. Het prototype dat komend weekend in Goodwood te zien is heeft nog een camouflagejas aan.

  Bekijk video
 9. De Range Rover Sport overwint woestijn

  Video 23 december 2013

  De Range Rover Sport neemt het op tegen een van de droogste woestijnen van de wereld, Rub' al Khali in Saoedi-Arabië. Land Rover heeft met deze rit een record gevestigd, in 10 uur en 22 minuten heeft een standaard Range Rover Sport een route van 800 km door deze woestijn afgelegd.

  Bekijk video
 10. Range Rover Sport vs. Spitfire

  Video 13 augustus 2013

  De nieuwe Range Rover Sport - de snelste productie-SUV van het Engelse merk tot nu toe - neemt het op tegen een legendarisch gevechtsvliegtuig, de Supermarine Spitfire.

  Bekijk video