Mijn Autokopen.nl

Video's Mazda CX-5

 1. Mazda CX-5: vanaf 25.990 euro

  Video 28 november 2011

  Vanaf half februari 2012 staat de Mazda CX-5 in de showroom. Voor 25.990 euro krijg je het instapmodel van de compacte cross-over mee. Dan heb je ook het beste van Mazda te pakken qua techniek. Bestellen kan nu al.

  Bekijk video
  Tags: mazda cx-5 cx5 CX-5 Mazda
 2. De nieuwe Mazda CX-5

  Video 16 september 2011

  Het grootste nieuws van Mazda in Frankfurt heet CX-5. Voor Mazda is dit een zeer belangrijk model omdat het de eerste auto is met een geheel nieuwe generatie SkyActiv-techniek, die de toon zet voor alle toekomstige Mazda’s.

  Bekijk video
  Tags: mazda cx-5 cx5 frankfurt
 3. Mazda CX-5: trailer

  Video 1 september 2011

  Alhoewel het eigenlijk al bekend is hoe de Mazda CX-5 er uit gaat zien houdt Mazda ons nog eerst even zoet met een trailer waarin een gecamoufleerde CX-5 de hoofdrol speelt. De CX-5 debuteert over twee weken op de IAA in Frankfurt en rolt begin 2012 de showrooms binnen.

  Bekijk video
  Tags: mazda cx-5 cx5 frankfurt
 4. Officieel: De Mazda CX-5

  Video 2 augustus 2011

  Op de autoshow van Frankfurt volgende maand maakt de Mazda CX-5 zijn werelddebuut. De CX-5 is de eerste Mazda die gebruik maakt van de efficiënte Skyactiv-techniek. Ook het ontwerp is geheel nieuw, volgens Mazda’s designtaal Kodo. Die borduurt voort op het bestaande familiegezicht, zodat de CX-5 nog altijd zeer duidelijk als Mazda herkenbaar is.

  Bekijk video
  Tags: mazda cx-5 frankfurt officieel
 5. Minagi Concept: voorbode Mazda CX-5

  Video 5 juli 2011

  De aankomende CX-5 is voor Mazda een zeer belangrijke auto. Het is de eerste Mazda met de nieuwe designtaal ‘Kodo’ en de eerste Mazda die volledig gebruik maakt van de nieuwe generatie SkyActiv-techniek. De CX-5 moet het beste jongetje van de goedgevulde klas worden op het gebied van brandstofverbruik, CO2-uitstoot en prestaties. De Minagi concept die we in de video zien is een belangrijke...

  Bekijk video
  Tags: mazda cx-5 concept minagi SkyActiv