Mijn Autokopen.nl

Video's Nissan

 1. Test: de nieuwe Nissan Leaf, hoe ver kom je op een lading?

  Video 22 juni 2018

  Met een groter accupakket, meer vermogen en diverse innovaties aan boord vraagt de nieuwe Nissan Leaf om een uitgebreide video-review. Rijden maar!

  Bekijk video
  Tags: nissan leaf
 2. Nissan IDS Concept: Together We Ride

  Zelfrijdende auto volgens Nissan

  Video 28 oktober 2015

  De Nissan IDS Concept is de voorbode van de zelfrijdende auto die het merk in 2020 op de markt brengt. De IDS Concept kopieert in de zelfrijdende modus de rijstijl van de bestuurder. Dat wil zeggen: de manier van remmen, optrekken en bochten nemen.

  Bekijk video
 3. Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

  Het mysterie is opgelost

  Video 16 juni 2014

  Nissan onthult de virtuele race-auto Concept 2020 Vision Gran Turismo, nadat het merk vorige week al een mysterieuze teaser vrijgaf. Het mysterie is nu dus opgelost, het gaat om een virtuele raceauto voor de game Gran Turismo 6.

  Bekijk video
  Tags: nissan
 4. Nissan Note met zelfreinigende autolak

  Video 25 april 2014

  Ultra-Ever Dry. Dat is naam van de speciale coating waarmee Nissan experimenteert en die ervoor zorgt dat de auto schoon blijft. Het merk heeft een Note voor de helft voorzien van deze speciale lak. Omdat de coating water, olie en vuil afstoot blijft de auto schoon. Nooit meer wassen dus.

  Bekijk video
  Tags: nissan
 5. NIssan 370Z Nismo

  Video 4 februari 2014

  Nissan start met de verkoop van de vernieuwde 370Z. Nieuw in de prijslijst is de 370Z Nismo, het nieuwe topmodel dat zich met uiterlijke verfraaiingen, onderstelaanpassingen en meer vermogen onderscheidt. De V6 levert in de Nismo 344 pk en kost minimaal 88.900 euro.

  Bekijk video
  Tags: nissan 370z nismo
 6. Nissan Sport Sedan Concept

  Video 17 januari 2014

  Nissan heeft op de autoshow van Detroit de Sport Sedan Concept onthult. Deze concept car laat zien wat de toekomstige ontwerptaal van Nissan wordt. Het merk heeft een vierdeurs sedan als uitgangspunt genomen en deze naar eigen zeggen verpakt als sportauto.

  Bekijk video
 7. De nieuwe Nissan Qashqai 2014

  In februari bij de dealer

  Video 7 november 2013

  Maak kennis met de geheel nieuwe Nissan Qashqai! Nissan heeft de auto in Londen onthuld en zet het model in februari al in de showroom.

  Bekijk video
  Tags: nissan qashqai
 8. Nissan 370Z Nismo vs. wingsuit

  Wie het eerst beneden is

  Video 17 oktober 2013

  Een Nissan 370Z Nismo doet in de Zwitserse Alpen mee met een wedstrijdje 'wie het eerst beneden is'. De tegenstander? Een daredevil in een wingsuit.

  Bekijk video
  Tags: nissan 370z nismo
 9. Nissan Zeod RC gaat elektrisch op Le Mans

  Zero Emission On Demand Racing Car

  Video 25 juni 2013

  Volgend jaar wil Nissan tijdens de 24 Uur van Le Mans meedoen in de LMP1-klasse met de Zeod RC. Een experimentele elektrische raceauto die meer dan 300 km/u kan halen.

  Bekijk video
  Tags: nissan
 10. Facelift Nissan Micra

  Video 4 juni 2013

  Meer Juke, minder Micra. Zo kun je de rigoreuze facelift samenvatten die de Nissan de Micra geeft. De stadsauto oogt tegelijk een stuk volwassener. De gefacelifte Nissan Micra wordt dit najaar bij de dealers verwacht.

  Bekijk video
  Tags: nissan micra