Mijn Autokopen.nl

Video's Nissan Leaf

 1. Test: de nieuwe Nissan Leaf, hoe ver kom je op een lading?

  Video 22 juni 2018

  Met een groter accupakket, meer vermogen en diverse innovaties aan boord vraagt de nieuwe Nissan Leaf om een uitgebreide video-review. Rijden maar!

  Bekijk video
  Tags: nissan leaf
 2. Nissan showt in Genève de nieuwe Note en Leaf

  Autosalon van Genève 2013

  Video 10 maart 2013

  Nissan brengt twee nieuwtjes mee naar de Geneefse autobeurs. Naast de Note kunnen we de vernieuwde Leaf bewonderen op de stand van het Japanse merk. Voor nu staan de spotlights gericht op de Note, die geen compacte MPV meer is maar een hatchback. Er komt ook een versie met 14 procent bijtelling, de 1.2 DIG-S benzineversie.

  Bekijk video
 3. Parijs 2010: Nissan Townpod

  Video 1 oktober 2010

  Nissan presenteert op de Parijse autosalon de Townpod. Het is een voorbode van de tweede elektrisch aangedreven auto van Nissan, na de Leaf. De Townpod van Nissan is tot aan de start van de Parijse autosalon geheim gebleven.

  Bekijk video
  Tags: nissan leaf parijs townpod
 4. Nissan Micra, Juke en Leaf

  Video 9 maart 2010

  Nissan heeft op de autosalon van Genève het doek afgehaald van de nieuwe Micra. Het is één van de weinige modellen die op de show is onthuld zonder dat er voortijdig al persfoto’s zijn vrijgegeven.

  Bekijk video
  Tags: nissan juke leaf micra
 5. Nissan Leaf

  Video 7 augustus 2009

  De Nissan Leaf moet de eerste elektrisch aangedreven auto op de markt worden die in massa geproduceerd wordt, betaalbaar is en er uitziet als een ‘normale’ auto. De Nissan Leaf heeft een 80 Kw-motor (dat is 107 pk) welke een topsnelheid van 140 km/u levert.

  Bekijk video
  Tags: nissan leaf elektrisch Leaf Nissan