Mijn Autokopen.nl

Video's Nissan Note

 1. Nissan showt in Genève de nieuwe Note en Leaf

  Autosalon van Genève 2013

  Video 10 maart 2013

  Nissan brengt twee nieuwtjes mee naar de Geneefse autobeurs. Naast de Note kunnen we de vernieuwde Leaf bewonderen op de stand van het Japanse merk. Voor nu staan de spotlights gericht op de Note, die geen compacte MPV meer is maar een hatchback. Er komt ook een versie met 14 procent bijtelling, de 1.2 DIG-S benzineversie.

  Bekijk video
 2. De nieuwe Nissan Note

  Klaar voor Europa

  Video 19 februari 2013

  Nissan stelt de nieuwe Note officieel voor aan Europa. Halverwege vorig jaar doken al de eerste foto’s op van de Note maar die versie was niet voor ons bedoeld. De nieuwe Note debuteert in zijn Europese jasje op de autosalon van Genève. Prijzen worden in aanloop naar de marktintroductie, die in het najaar plaatsvindt, bekend gemaakt.

  Bekijk video
 3. Nissan Invitation Concept

  Video 7 februari 2012

  Nissan heeft de opvolger van de Note bijna klaar. De auto debuteert als studiemodel op de autosalon van Genève volgende maand en heet dan Invitation. De naam Invitation legt volgens Nissan alles al uit. Het studiemodel nodigt je uit om plaats te nemen. Wat Nissan precies bedoelt weten we niet maar de opvallende styling nodigt in ieder geval uit om dit studiemodel eens nader te bekijken.

  Bekijk video
  Tags: nissan note invitation