Mijn Autokopen.nl

Video's Opel

 1. 360 graden achteruitrijcamera Opel Crossland X

  Video 10 september 2017

  De Opel Crossland X kan met één achteruitrijcamera 360 graden beeld maken. Zo kun je beter rekening houden met obstakels rond de auto én kun je zien of je een beetje recht geparkeerd hebt. Hoe dit systeem werkt zie je hier!

  Bekijk video
  Tags: opel crossland x
 2. Roadtrip: hoe ver komt de Opel Ampera-e op een acculading?

  Video 10 juli 2017

  De Opel Ampera-e is de voordeligste elektrische auto waarmee je serieus ver kunt komen. Hoe ver precies, dat ontdekken we met een elektrische roadtrip door Nederland.

  Bekijk video
  Tags: opel ampera-e
 3. Opel Crossland X

  Het praktische alternatief

  Video 18 januari 2017

  Hier is de Opel Crossland X! Een compacte SUV die niet alleen de opvolger is van de Meriva maar ook het ruime broertje van de Opel Mokka X. In de zomer komt de Crossland X naar Nederland.

  Bekijk video
  Tags: opel crossland x
 4. Opel GT Concept

  Video 29 februari 2016

  Met zijn rode accenten, slanke vormgeving en opvallende deuren is de Opel GT Concept een bijzondere verschijning.

  Bekijk video
 5. Aankondiging nieuwe Opel Astra

  Video 6 mei 2015

  De vijfde generatie Opel Astra krijgt kleinere buitenmaten dan het huidige model, maar moet dankzij een slimmere indeling van de ruimte toch meer plaats bieden. Opel wil nieuwe maatstaven zetten in het C-segment, waarin de Astra valt.

  Bekijk video
  Tags: opel astra
 6. De nieuwe Opel Corsa OPC

  Video 9 maart 2015

  Opel heeft de snelle Corsa OPC deze week in de verkoop genomen. De Corsa OPC is er vanaf 32.995 euro. De 1.6 turbomotor levert 207 pk, vanuit de startblokken kan de Corsa OPC je al in 6,8 seconden naar 100 km/u brengen.

  Bekijk video
  Tags: opel corsa
 7. De nieuwe Opel Corsa

  Video 2 oktober 2014

  De nieuwe Corsa heeft een beetje de neus van de Adam, maar dan wat volwassener. De buitenmaten van de auto zijn nauwelijks gewijzigd. Het dashboard is een grote vooruitgang en oogt dankzij de nieuwe aankledingsmogelijkheden – zoals rode accenten - veel moderner en frisser dan het dashboard van de uitgaande Corsa.

  Bekijk video
 8. Opel Adam S

  Video 1 oktober 2014

  In maart toonde Opel de Adam S in conceptvorm. Nu is de performanceversie van de Adam productieklaar. Als voorproefje staat het model op de autosalon van Parijs. De Adam S arriveert begin 2015 bij de Opel-dealers en hij kan nog eind dit jaar worden besteld. De prijzen worden dan bekendgemaakt.

  Bekijk video
 9. Opel Calibra: 25 jaar

  Video 7 september 2014

  Opel zorgde 25 jaar geleden voor een sensatie op de IAA in Frankfurt. Met een voor 1989 ongekend lage luchtweerstand (Cw 0,26) moest de Calibra het succes van de legendarische Opel GT, Manta en Monza voortzetten.

  Bekijk video
  Tags: opel calibra
 10. Officieel: De nieuwe Opel Corsa

  Video 9 juli 2014

  Hier is de nieuwe Opel Corsa! De vijfde generatie van Opels compacte hatchback heeft een ontwerp meegekregen dat dankbaar leunt op dat van de Adam en Astra. De nieuwe Corsa komt aan het eind van het jaar op de markt.

  Bekijk video
  Tags: opel corsa