Mijn Autokopen.nl

Video's Renault

 1. Renault Trafic SpaceClass

  Video 6 juli 2017

  Met maximaal negen zitplaatsen is de nieuwe Renault Trafic Spaceclass de ideale auto voor grote gezinnen. De nieuwe uitvoering van de Trafic wordt vanaf oktober in Nederland geleverd.

  Bekijk video
 2. Renault Clio R.S. 16

  Video 27 mei 2016

  Renault komt ter ere van de terugkeer van het merk in de Formule 1 met de Clio R.S. 16. Die heeft de 275 pk sterke motor uit de Mégane Trophy R. Kleine kanttekening: het is nog een concept car.

  Bekijk video
  Tags: renault clio renault sport
 3. Alpine Vision Concept

  Video 18 februari 2016

  Alpine heeft in Monaco de Vision Concept gepresenteerd. Het productiemodel verschijnt eind dit jaar. Dat zal voor 80 procent gelijk zijn aan de auto die Alpine nu heeft onthuld.

  Bekijk video
  Tags: renault alpine
 4. De nieuwe Renault Mégane

  Video 16 september 2015

  Renault heeft de IAA in Frankfurt uitgekozen om de Mégane voor het eerst aan de wereld te tonen. De nieuwe generatie staat op een nieuw platform en deelt daardoor veel techniek met de eveneens nieuwe Talisman.

  Bekijk video
 5. Renault Talisman Estate

  Video 26 augustus 2015

  Renault heeft het doek afgetrokken van de Talisman Estate. Renault start in de eerste helft van 2016 met de leveringen, de prijzen zijn nog niet bekend.

  Bekijk video
  Tags: renault talisman
 6. De nieuwe Renault Espace

  Video 3 oktober 2014

  De nieuwe Renault Espace is elk opzicht anders dan zijn voorganger. De nieuwe Espace is met 4,85 meter net zo lang als de uitgaande Grand Espace. Er komt maar een uitvoering, die dan wel weer met vijf of zeven zitplaatsen is te verkrijgen.

  Bekijk video
 7. Renault Twingo: 'Go anywhere, go everywhere'

  Video 1 september 2014

  Vandaag is het zover, de nieuwe generatie Renault Twingo staat bij de Nederlandse dealers. Renault vroeg het kunstenaarsduo Kuntzel+Deygas om een animatiefilmpje te maken voor de campagne. Daarin zien we de Twingo vrolijk slalom rijden, de regen trotseren en heuveltjes klimmen.

  Bekijk video
  Tags: renault twingo
 8. Renault R.S. 01

  Video 28 augustus 2014

  Renault heeft een nieuwe auto ontwikkeld voor op het circuit. De R.S. 01 is een heel nieuw model voor een nieuwe raceklasse in de World Series. Ontwikkelt Renault deze auto alleen voor op het circuit? Voor nu luidt het officiële antwoord ‘ja’, maar reken maar dat de R.S. 01 de voorbode is van een straatauto.

  Bekijk video
 9. De nieuwe Renault Twingo

  Autosalon van Genève 2014

  Video 14 februari 2014

  Renault heeft de nieuwe Twingo officieel onthuld. Door de samenwerking met Smart is de nieuwe Twingo een totaal andere auto geworden. De motor ligt achterin waardoor de ontwerpers nieuwe mogelijkheden kregen.

  Bekijk video
 10. Renault Kwid Concept on the move

  Video 5 februari 2014

  Renault onthult voor eerst in zijn bestaan een studiemodel op een autoshow buiten Europa. In New Delhi toont het merk later deze week de Kwid Concept, een buggy-achtig studiemodel met als meest opvallende accessoire een drone.

  Bekijk video
  Tags: renault