Mijn Autokopen.nl

Video's Renault Clio

 1. Renault Clio R.S. 16

  Video 27 mei 2016

  Renault komt ter ere van de terugkeer van het merk in de Formule 1 met de Clio R.S. 16. Die heeft de 275 pk sterke motor uit de Mégane Trophy R. Kleine kanttekening: het is nog een concept car.

  Bekijk video
  Tags: renault clio renault sport
 2. De nieuwe Renault Clio: warmte en sensualiteit

  Autosalon van Parijs 2012

  Video 5 oktober 2012

  Warme, emotie en sensualiteit. Jawel, die kenmerken moet het nieuwe Renault met zich meedragen. Iets wat ook te zien is aan de nieuwe stand van het merk. De nieuwe Clio vijfdeurs staat in opvallend geel, oranje en rood opgesteld op de stand. Oranje wordt niet leverbaar maar Renault wil wel de meningen van het publiek op de show peilen. De nieuwe Clio is een opvallende auto, vooral door de zwarte inzetstukken onderaan de portieren.

  Bekijk video
  Tags: renault clio
 3. De nieuwe Renault Clio

  Video 27 augustus 2012

  Nog even geduld want de eerste 'live' presentatie van de Renault Clio is aankomende maand op de Autosalon van Parijs. Als eerste verschijnt de hatchback, later in 2013 volgt de Estate en tenslotte de sportieve RS met 200 pk.

  Bekijk video
  Tags: renault clio
 4. Officieel: De nieuwe Renault Clio

  Video 3 juli 2012

  Dames en heren, hier is de nieuwe Renault Clio! Een belangrijke auto die zowel van binnen als van buiten volledig is vernieuwd. De nieuwe Clio is het eerste productiemodel met de nieuwe ontwerpstijl van de Renault, bedacht door de Nederlander Laurens van den Acker.

  Bekijk video
 5. Renault Clio GT 2009

  Video 5 februari 2009

  Renault heeft de eerste foto’s en informatie van de vernieuwde Clio vrijgegeven. Naast de gewijzigde neus is de komst van een sportieve GT-versie het belangrijkste nieuws uit Frankrijk.

  Bekijk video
  Tags: renault clio
 6. Renault Clio

  Video 28 januari 2008

  Reclame van de Renault Clio: niets is wat het lijkt

  Bekijk video
  Tags: renault clio reclamespotje