Mijn Autokopen.nl

Video's Smart

 1. De nieuwe Smart Brabus

  Video 25 april 2016

  Hij is er weer, de Smart Brabus, sneller dan ooit. Dit keer is 'ie leverbaar als Fortwo coupé, Fortwo Cabrio en Forfour. Ook de premiumuitvoering Brabus Xclusive is weer te bestellen.

  Bekijk video
  Tags: smart
 2. Officieel: De nieuwe Smart Fortwo en Forfour

  Video 17 juli 2014

  Maak kennis met de nieuwe Smart Fortwo en Forfour. Voor het eerst in jaren heeft Smart weer een vierdeursmodel. De nieuwe Fortwo en Forfour zijn vanaf november verkrijgbaar. De prijzen worden op 31 juli bekend gemaakt.

  Bekijk video
  Tags: smart
 3. Smart Forjeremy: bling-bling

  Geen grap

  Video 3 december 2012

  Smart verraste vriend en vijand tijdens de LA auto show met de Forjeremy. Deze bijzondere Smart is ontworpen door de beroemde modeontwerper Jeremy Scott, die onder andere Lady Gaga en Rihanna tot zijn klantenkring mag rekenen. De vleugels achteraan zijn net zo bizar als gewaagd en herbergen nog een functie ook, omdat de achterlichten erin zijn verwerkt. De Smart Forjeremy gaat echt in productie, als gelimiteerde oplage.

  Bekijk video
 4. Smart ForSpeed Concept

  Video 9 maart 2011

  Smart onthulde op de autosalon van Genève de ForSpeed Concept. Deze heeft een elektromotor met 30 kW aan boord, die via een overboostfunctie nog eens 5 kW meer levert. In 5,5 seconden accelereert de auto vanuit stilstand naar 60 km/u en als je wilt is een topsnelheid van 120 km/u mogelijk. Na 135 kilometer moet de Smart weer aan de lader.

  Bekijk video
  Tags: smart concept forspeed onthulling
 5. Smart crash

  Video 30 mei 2008

  Smart laat zien dat zo'n ForTwo best tegen een stootje kan

  Bekijk video
  Tags: smart crash
 6. Smart ForTwo commercial

  Video 11 maart 2008

  Niet voor iedereen is de zuinige Smart ForTwo goed nieuws

  Bekijk video
  Tags: smart fortwo reclamespotje