Mijn Autokopen.nl

Video's Subaru

 1. Rijden met de vernieuwde Subaru Forester (met EyeSight)

  Video 31 augustus 2017

  Als een van de eerste media in Nederland rijdt Autokopen.nl met de vernieuwde Subaru Forester. De wijzigingen zijn bescheiden, maar hij is nu leverbaar met EyeSight. Dat draagt niet alleen bij aan de veiligheid, maar ook aan het comfort.

  Bekijk video
  Tags: subaru forester
 2. De nieuwe Subaru Legacy

  Video 7 februari 2014

  Subaru heeft de nieuwe Legacy onthuld op de autoshow van Chicago. Hoewel de auto een heel nieuw ontwerp heeft blijft Subaru trouw aan zijn merkwaarden. De nieuwe Legacy komt nog dit jaar op de markt, voor het noemen van prijzen is het nog te vroeg.

  Bekijk video
  Tags: subaru legacy
 3. De nieuwe Subaru WRX STI in actie

  Video 15 januari 2014

  Subaru heeft de nieuwe WRX STI officieel onthuld op de autoshow van Detroit. Subaru rust de WRX STI 'gewoon' weer uit met goudkleurige wielen, de bekende felblauwe carrosserielak en een forse achterspoiler.

  Bekijk video
 4. Subaru WRX STI op de Nürburgring

  Video 9 juni 2010

  Dit najaar verschijnt de 2011-editie van de WRX STI op de markt. Subaru laat de naam Impreza vallen bij de snelste uitvoering om het onderscheid met de huis-tuin-en-keuken-Impreza groter te maken. Subaru spreekt bij de vernieuwde WRX STI van de ‘snelste straat-STI ooit’. Tommi Mäkinen zette met de auto in ieder geval alvast de snelste rondetijd van Subaru ooit neer op de Nürburgring. De Subaru...

  Bekijk video
  Tags: subaru impreza nürnburgring sti tommi makinen wrx