Mijn Autokopen.nl

Video's Toyota

 1. Toyota Yaris GRMN - Wát een beleving

  Video 14 september 2018

  Testredacteur Elco rijdt met de Toyota Yaris GRMN en vertelt je alles over de rijbeleving. Samenvatting: spectaculair!

  Bekijk video
  Tags: toyota yaris
 2. De nieuwe Toyota Proace

  Video 1 december 2015

  Toyota geeft de Proace een opvolger. De Proace komt zowel in een luxe personenwagenuitvoering als in een praktische bedrijfswagenversie. De Proace maakt zijn werelddebuut op de autosalon van Genève in maart.

  Bekijk video
  Tags: toyota proace
 3. De nieuwe Toyota Aygo

  Video 11 maart 2014

  De nieuwe Toyota Aygo is anders. Anders dan de huidige en anders dan z'n tweelingbroertjes van Peugeot en Citroën. De nieuwe Aygo is te customizen en dat maakt hem uniek. De meerprijs voor de verschillende aankledingsopties wordt laag en de gekleurde panelen zijn zelfs bij de dealer te wisselen voor nieuwe.

  Bekijk video
  Tags: toyota
 4. Toyota: van mobiliteitsconcept tot sportcabrio

  Autosalon van Genève 2013

  Video 7 maart 2013

  Toyota brengt uiteenlopende nieuwtjes mee naar de autosalon van Genève. Het belangrijkste nieuwe model voor nu is de Auris Touring Sports met 14 procent bijtelling. Toyota kijkt hier ook naar de toekomst, met de i-Road concept. Dit driewielige voertuig gaat vanaf volgend jaar ingezet worden in een proefproject in de Franse stad Grenoble.

  Bekijk video
 5. Teaser Toyota RAV4

  Video 16 november 2012

  Toyota kondigt de nieuwe RAV4 aan in een teaservideo. Veel wordt er nog niet verklapt maar als je goed kijkt zie je al wat flitsen van de auto.

  Bekijk video
  Tags: toyota rav4 la auto show 2012
 6. Toyota Auris Touring Sports: focus op hybride

  Autosalon van Parijs 2012

  Video 2 oktober 2012

  Het grootste nieuws van Toyota in Parijs is de nieuwe Auris. Vooral de voorkant is sterk verbeterd en oogt sportief en modern. Echte ster is echter niet de hatchback maar de stationwagon, die Toyota Touring Sports heeft gedoopt. Toyota heeft meer nieuws. De Verso heeft een facelift gekregen, waardoor ‘ie net als de Auris een sportief ogend front heeft.

  Bekijk video
  Tags: toyota auris
 7. De Toyota FT-Bh concept en de Yaris Hybrid

  Video 12 maart 2012

  Futuristisch. Dat is de Toyota FT-Bh in een woord. Volgens Toyota is dit de manier waarop we ons in de toekomst voortbewegen in stedelijke gebieden. Zo ongeveer. Ook beleeft het productiemodel van de Yaris Hybrid zijn debuut in Genève.

  Bekijk video
  Tags: toyota yaris concept ft-bh yarus
 8. Teaser: Toyota FT-Bh

  Video 24 februari 2012

  De FT-Bh Concept is het grote vraagteken van Toyota op de autosalon van Genève, die over anderhalve week van start gaat. Toyota licht nu een tipje van de sluier op.

  Bekijk video
  Tags: toyota FT-Bh
 9. Drie generaties Toyota Yaris

  Video 13 juli 2011

  Al meer dan tien jaar is de Toyota Yaris onderdeel van ons straatbeeld. Eind dit jaar is het de beurt aan alweer de derde generatie Yaris om het gevecht in het compacte segment aan te gaan. Groter, lichter, dynamischer en veiliger: dat is volgens Toyota de nieuwe Yaris. In oktober staat de nieuwe Yaris in de showroom maar de orderboeken zijn nu al geopend.

  Bekijk video
  Tags: toyota yaris
 10. Genève 2011: Toyota brengt vier primeurs

  Video 7 maart 2011

  Toyota heeft maar liefst vier primeurs op de autosalon van Genève. De Prius+, FT 86 II Concept, iQ EV en de nieuwe Yaris Hybrid Concept. Genoeg nieuws dus bij het Japanse merk.

  Bekijk video