Mijn Autokopen.nl

Video's Toyota Auris

 1. Toyota Auris Touring Sports: focus op hybride

  Autosalon van Parijs 2012

  Video 2 oktober 2012

  Het grootste nieuws van Toyota in Parijs is de nieuwe Auris. Vooral de voorkant is sterk verbeterd en oogt sportief en modern. Echte ster is echter niet de hatchback maar de stationwagon, die Toyota Touring Sports heeft gedoopt. Toyota heeft meer nieuws. De Verso heeft een facelift gekregen, waardoor ‘ie net als de Auris een sportief ogend front heeft.

  Bekijk video
  Tags: toyota auris
 2. Toyota Auris Hybrid

  Video 29 juli 2010

  De Toyota Auris is er nu ook als hybride: net zo schoon, zuinig en vlot als een Prius

  Bekijk video
  Tags: toyota auris prius hybride
 3. De Toyota Auris

  Video 26 maart 2010

  Toyota wil met de facelift de Auris een krachtiger aanzien geven. De bumpers zijn breder aangezet en die aan de achterzijde staat dichter bij het asfalt. Daarnaast zijn de grille, koplampunits en achterlichtunits zodanig aangepast dat de Auris meer ‘road presence’ moet krijgen. Tegelijk zorgt het vernieuwde onderstel voor meer rijdynamiek.

  Bekijk video
  Tags: toyota auris Toyota
 4. Toyota Auris Hybrid en Prius plug-in

  Video 20 september 2009

  De Auris Hybrid is de eerste hybride in een bestaand segment van Toyota. Over de CO2-uitstoot wil Roozekrans nog niet al te veel zeggen, maar die ligt ‘in ieder geval onder de 100 g/km'. Het gewijzigde ontwerp van de Auris Hybrid is geen hint naar de facelift van de Auris die volgend jaar komt: “De Hybrid krijgt een eigen gezicht”. Ook nieuw is de Prius plug-in, die twintig kilometer volledig...

  Bekijk video
  Tags: toyota auris prius frankfurt hybride
 5. Toyota Auris

  Video 3 november 2008

  Toyota zet de Auris neer als sensuele auto

  Bekijk video
  Tags: toyota auris