Mijn Autokopen.nl

Video's Volkswagen Up!

 1. Volkswagen Golf Sportsvan: geen conceptcar meer

  IAA Frankfurt 2013

  Video 12 september 2013

  Volkswagen heeft op de IAA in Frankfurt de Golf Sportsvan onthuld. Maar er is meer bij Volkswagen, de elektrische Up! en Golf en de 300 pk sterke de Golf R.

  Bekijk video
 2. Seat Mii

  Video 17 januari 2012

  De Seat Mii, het broertje van de Volkswagen Up! en Skoda Citigo, komt in april op de markt. De Mii verschijnt dan direct als drie- en vijfdeurs. De Mii krijgt een nieuwe 1.0 driecilinder. Deze motor is er naar keus met 60 of 75 pk en later verschijnt er een uitvoering op aardgas.

  Bekijk video
  Tags: seat mii skoda citigo volkswagen up!
 3. Seat Mii: sportieve stadsauto

  Video 5 oktober 2011

  De Volkswagen Up! en Skoda Citigo hebben een broertje: de Seat Mii. De Mii komt in april op de markt en verschijnt dan direct als drie- en vijfdeurs. De Mii krijgt dezelfde, nieuwe 1.0 driecilinder als z’n broertjes. Deze motor is er naar keus met 60 of 75 pk en later verschijnt er een uitvoering op aardgas.

  Bekijk video
  Tags: seat mii skoda citigo volkswagen up!
 4. Volkswagen Up! Lite concept

  Video 3 december 2009

  Het model dat Volkswagen in Los Angeles showt staat weer een stapje dichterbij de werkelijkheid. Het autootje heeft een hybride aandrijflijn die bestaat uit een 0,8 liter TDI met 51 pk en een 10 kW sterke elektromotor, gekoppeld aan een zeventraps DSG-automaat. Volkswagen zegt dat de auto slechts 2,44 liter diesel per 100 kilometer verbruikt, dat staat gelijk aan bijna 1 op 50.

  Bekijk video
  Tags: volkswagen up! concept lite los angeles vw