Mijn Autokopen.nl

0 × Nieuwe Kia Niro gevonden

Merk en model keuze

Uitvoering

Prijsklasse

Prijsklasse

  1. tot
Brandstof

Brandstof

Filter resultaten

Helaas, uw zoekopdracht levert geen resultaten op

Op dit moment worden er helaas geen auto's geadverteerd die aan jouw zoekopdracht voldoen. Wil je op de hoogte gehouden worden als er in de toekomst wel auto's voldoen aan deze zoekopdracht? Bewaar dan u zoekopdracht.

Bewaar je zoekopdracht Bekijk het totaaloverzicht

Mijn bewaarde auto's

  • U heeft nog geen bewaarde auto's

toon alle bewaarde auto's

Nieuwe Kia Niro kopen

De Kia Niro is een compacte hybride cross-over in voor veel consumenten aantrekkelijk prijssegment. Dankzij de hybride aandrijflijn is de Niro niet alleen zuinig, hij is ook altijd voorzien van comfortabele automaat. De Niro biedt veel interieurruimte en met een extra pakket heeft deze hybride een trekgewicht van maar liefst 1.300 kg. Hierdoor is de Kia Niro ook voor mensen met een caravan zeer aantrekkelijk. Net als elke Kia heeft ook de Niro 7 jaar garantie, wat de auto voor veel particuliere kopers interessant maakt. Sinds 2018 levert Kia ook een Niro Plug In-Hybrid die een afstand tot 50 km volledig elektrisch kan rijden.

Kia Niro uit voorraad

Veel Kia-dealers kunnen een nieuwe Kia Niro uit voorraad leveren. Het grote voordeel is dat je direct op pad kunt met je nieuwe auto en niet hoeft te wachten op de productie ervan. Als je kiest voor een Kia Niro uit voorraad profiteer je van de volledige 7 jaar fabrieksgarantie. Ook zijn er soms interessante voordelen te behalen als je kiest voor een auto uit voorraad. 

Nieuws headlines

Kia Niro overall winnaar ‘Women’s World Car of the Year’ verkiezing

Autonieuws 9 maart 2023

Tijdens de ‘Women’s World Car of the Year 2023’-verkiezing is de nieuwe… Lees meer

Nieuwe Kia modellen op voorraad