Mijn Autokopen.nl

0 × Nieuwe Opel Corsa gevonden

Merk en model keuze

Uitvoering

Prijsklasse

Prijsklasse

  1. tot
Brandstof

Brandstof

Filter resultaten

Helaas, uw zoekopdracht levert geen resultaten op

Op dit moment worden er helaas geen auto's geadverteerd die aan jouw zoekopdracht voldoen. Wil je op de hoogte gehouden worden als er in de toekomst wel auto's voldoen aan deze zoekopdracht? Bewaar dan u zoekopdracht.

Bewaar je zoekopdracht Bekijk het totaaloverzicht

Mijn bewaarde auto's

  • U heeft nog geen bewaarde auto's

toon alle bewaarde auto's

Nieuwe Opel Corsa kopen

Sinds 1982 is de Opel Corsa niet meer weg te denken uit het populaire B-segment. Door de jaren heen groeit het model uit tot een van de meest gewilde compacte auto’s door een combinatie van aansprekende vormgeving, praktische inzetbaarheid en goede prijs. Inmiddels is de vijfde generatie Corsa op de markt, die verkrijgbaar is als driedeurs en als vijfdeurs hatchback. Een nieuwe Opel Corsa spreekt zowel particulieren als zakelijke rijders aan vanwege de volwassen uitstraling en dito rij-eigenschappen. 

Opel Corsa uit voorraad

De Opel Corsa is zowel als nieuwe auto als tweedehands populair. Hij is verkrijgbaar met zowel benzine- als dieselmotoren met vermogens van 90 tot 207 pk. De sportieve topuitvoering heet Corsa OPC en is met recht een hete hatchback. Veel Opel-dealers bieden een nieuwe Corsa uit voorraad aan, soms met aantrekkelijke korting. Een auto uit voorraad kopen heeft als bijkomend voordeel dat je vrijwel direct kunt rijden in je nieuwe auto. 

Nieuws headlines

Opel introduceert nieuwe Corsa Hybrid met 48V-hybridetechniek

Autonieuws 9 december 2023

Amsterdam. Opel introduceert voor het eerst 48V-hybridetechniek in de… Lees meer

Nieuwe Opel modellen op voorraad