Mijn Autokopen.nl

0 × Nieuwe Peugeot 208 gevonden

Merk en model keuze

Uitvoering

Prijsklasse

Prijsklasse

  1. tot
Brandstof

Brandstof

Filter resultaten

Helaas, uw zoekopdracht levert geen resultaten op

Op dit moment worden er helaas geen auto's geadverteerd die aan jouw zoekopdracht voldoen. Wil je op de hoogte gehouden worden als er in de toekomst wel auto's voldoen aan deze zoekopdracht? Bewaar dan u zoekopdracht.

Bewaar je zoekopdracht Bekijk het totaaloverzicht

Mijn bewaarde auto's

  • U heeft nog geen bewaarde auto's

toon alle bewaarde auto's

Peugeot 208 kopen

De Peugeot 208 is een van de populairste modellen in het compacte (B) segment. Het model is leverbaar sinds 2012 en kreeg in 2015 een bescheiden facelift. De auto wordt vaak gekozen voor zijn volwassen rij-eigenschappen, interieurruimte en aantrekkelijke uitstraling. Het interieur is voorzien van de kenmerkende Peugeot i-Cockpit met klein stuurwiel en hooggeplaatst instrumentarium en wordt geroemd om de fraaie afwerking. De Peugeot 208 is ook populair als private lease-auto en wordt vaak door bedrijven ingezet als zakelijke leaseauto. 

Nieuwe Peugeot 208 uit voorraad 

De Peugeot 208 is verkrijgbaar als driedeurs en als vijfdeurs hatchback. Het meest populair is de vijfdeurs uitvoering, de driedeurs zie je vaker in combinatie met een sportievere uitvoering als de GT-Line of GTi. De GTi-uitvoering levert maar liefst 208 pk en is daarmee met recht een hot hatch. Op basis van de 208 levert Peugeot ook de grotere 2008 SUV. 

Nieuws headlines

Prijzen nieuwe Peugeot 208 bekend

Autonieuws 2 september 2023

Peugeot heeft de prijzen van de nieuwe Peugeot 208 bekendgemaakt. Tegen… Lees meer

Nieuwe Peugeot modellen op voorraad